Mindannyian nagy állatbarátok vagyunk, de sajnos arra gyorsan rá kellett jönnünk, hogy egyedül nem megy. 2008. október 31-én megalakult az Ebremény Kutyavédő Egyesület azért, hogy együtt próbáljunk meg a lehetőségeinkhez mérten egy jobb kutyavilágot teremteni.

Az évek során nagyon sok kutya került hozzánk, akik valamilyen szinten problémásak, és az utolsó években már macskák is. Utcáról, gazdától, gyepmesteri telepekről mentett kutyák, cicák. Olyanok, akik nem azonnal ugranak minden ember nyakába, akiknek esetleg kezelésre, tanítgatásra, biztatásra van szükségük. Úgy gondoljuk, ők is megérdemlik a békés, boldog, gazdis napokat, hónapokat, éveket. Megérdemlik, hogy megtanulva az együttélés szabályait boldogok lehessenek a nekik való gazdi mellett. Különböző történetek, de van kapcsolódási pont…. rossz helyről jöttek, de jó irányba tartanak.

Próbálunk a hazai áldatlan állattartási szokásokon változtatni, minél több kutyában legyen chip és minél több kutya és macska legyen ivartalanítva. Ezért akár már gazdis, rászoruló emberek állatait is szoktuk támogatni.

2012-től már adó 1 %-ot is gyűjthetünk. Kérjük, aki megteheti, támogassa ilyen módon kutyáinkat.

Szerencsére az évek alatt sokan mellénk álltak, és idejükkel, adományukkal, támogatásukkal, munkájukkal segítenek minket. Köszönjük!

Várjuk a gazdik, az önkéntesek, a segítők jelentkezését, akik velünk együtt szeretnék jobbá tenni ezt a kutyavilágot!

Az Ebremény csapata

Start typing and press Enter to search