Ebremény a Fashion Bazaar karácsonyi vásárán

 In Egyéb

A következő adománygyűjtő napunk ezen az eseményen remek alkalom egy kis ruhatár frissítésre. Ha még nincs mit felvenned a karácsonyi vacsorára vagy a szilveszteri partira itt találhatsz magadnak megfelelő darabokat, kiegészítőket.

Egy kis beharangozó magáról az eseményről:

„A MoM Sportban, a nagy sikerű FASHION BAZAAR rendhagyó, ingyenes karácsonyi rendezvényén november 25-én az eddig elérhetetlennek hitt leghíresebb divatmárkák darabjai közül válogathatsz baráti áron. Az urakat se hagyjátok otthon. A kínálatban bőven akad az ő ruhatárjukba való szerelés is. A minőséget ezúttal is szigorú divatellenőreink garantálják, csak kifogástalan állapotú luxus darabokat engedünk be! Az ünnepi hangulatról a Butlers Fashion karácsonyfája és karácsonyi zene gondoskodik. A belépés ingyenes.”

 

És ami konkrétan velünk kapcsolatos, hogy a rendezvényen szeretettel fogadunk szárazeledelt, kullancs és bolha elleni védőszereket, jutalomfalatokat, állateledel-konzerveket, pokrócokat is. Ha például épp kedvencednek vásárolsz, és eggyel több kerül valamiből a kosárba, hozd el. Vásárláskor kérlek titeket gondoljatok arra, hogy a mentett állatok sokszor éppen az eddigi rossz körülményeik miatt nagyon betegek, így a regenerálódásukhoz leginkább magasabb hústartalmú, kevés gabonát és adalékokat tartalmazó eledelre van szükségük. Ha kérdésed van ezzel kapcsolatban, kérdezz bátran, de ha az segítség lehet, az élelmiszer áruházláncok saját márkás termékeit, illetve a Bruno, Chappi, Darling tápokat illetve kutya szalámikat saját (rossz) tapasztalataink szerint nem ajánljuk.

 

Ha szeretnél velünk találkozni, adományt leadni, beszélgetni ideiglenes befogadásról, örökbefogadásról vagy szimplán csak a kutyákról és macskákról várunk szeretettel.

Találkozzunk a Mom Sportközpontban! 🙂

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search