Buckó 9 hónapja vár gazdira az Ebreménynél, miután 8 év láncon töltött pokol után megmentettük.

 

Egyszerűen imád kint lenni a szabadban. Csillog a szeme és mindent is felfedezne, állandóan égben az orra és minden porcikájával boldog. Ugyanakkor legalább ennyire szeret hazaérni is. Imádja belevetni magát a puha fekhelyébe, boldogan hajtja álomra a fejét és álmában sokszor felszabadultan szalad, csóválva ébred és izgatottan válogat a játékok között.

Buckó egyszerű kutya, de nem egyszerű gazdit keres.

Álmodozik egy kertről, egy fekhelyről a nappaliban, egy lépcső mentes életről, egy családról, ahol figyelembe veszik, hogy vele nem lehet órákat sétálni és emiatt máshogy fárasztják le napi szinten.

Egy következetes gazdáról, aki alapvetően imádja mellette viszont tudja, hogy neki szabályok kellenek (és ezeket be is kell tartania).

Buckó 8 éves amstaff és testén komoly maradandó nyomot hagyott az elmúlt 8 év, amit láncon töltött. A jobb csípője súlyosan diszpláziás, vállai krónikus gyulladásban vannak, ezeket jelenleg is szakorvos kezeli.

Viszont a hibás futóműve ellenére is élvezi az életét, játszik, bújik, tanul és ami a legfontosabb, folyamatosan boldog.

 

Szobatiszta, kennelhez szoktatott, gyerekekkel jól kijön.

Jelenleg 3 másik kutyával és egy macskával él probléma nélkül egy lakásban.

Ő egy jó kutya és mégis még mindig nálunk van. Pedig mindene az ember. Mindenkit szeret és mindenkinek belopja magát a szívébe.

 

Buckó  iránt a 06-30-444-1682-es telefonszámon lehet érdeklődni vagy az ebremeny@ebremeny.hu-ra várjuk bemutatkozó leveleiket.

Buckó képekben(róka képei)

Related Projects

Start typing and press Enter to search