Cool befogása előtt az utcákat rótta Csepelen.

Körülbelül 2-3 éves mopsz-pincsi keverék kan kutyus, aki a ‘különleges” hangok teljes repertoárját képes felsorakoztatni.. Ugyanitt “ördögűző kerestetik” jeligére várjuk a jelentkezőket!

Oltott, kistestű, össz-vissz 10 kg-os, ivartalanított. Sajnos szív- és bőrférges is, kezelését megkezdtük, pár hónap múlva ismét teszteljük. Tünete nincs, havi Advocate cseppet kell kapnia majd a későbbiekben is. Kutyákkal érdeklődő, játékos, de picit még dominánsan viselkedik, amin várhatóan az ivartalanítás javítani fog. Heves, aktív természete a nyugodtabb kutyákat zavarja, ezért hasonlóan nyitottabb, pörgősebb kutya mellé javasolt. Örülnénk, ha olyan családba költözhetne, ahol már van másik kutyus, mert nagyon igényli a társaságukat. Nem szeret egyedül lenni, és ennek bátran hangot is ad, ha magára marad. Cicákkal közömbösen viselkedik. Közvetlen, könnyen ismerkedik.

Emberekkel kedves, bújós, ölbe mászós, igényli a foglalkozást, simogatást, szeret a középpontban lenni. Hisztire és akaratosságra hajlamos, ezért határozott gazdára van szüksége mindenképpen, aki tudja irányítani, szabályokat állít fel neki, megtanítja arra, hogy nem mindig az van, amit ő szeretne.

Aktív, energikus, mozgásigényét ki kell elégíteni, de nem pörög túl. Sétát, kirándulást kedvelő családban érezné jól magát. A vizet annyira nem kedveli, de a nyári melegben szoktatjuk az úszáshoz. 🙂

Gyerekek mellé is nyugodt szívvel ajánljuk. Nagyon szeret enni, jutalomfalattal jól motiválható. Kutyaiskola elvégzése mindenképpen ajánlott számára, ami segítené a fejlődését, és megkönnyítené a gazdi számára is az irányítását, lefárasztását. Pórázon szépen sétál, autóban még izgatott kicsit, de hamar lenyugszik, miután az ember rászólt. Szobatiszta, nem rongál.

Jelenleg ideiglenes befogadónál él, ott lehet vele ismerkedni.

 

Cool iránt a 06-30-444-1682-es telefonszámon lehet érdeklődni vagy az ebremeny@ebremeny.hu-ra várjuk bemutatkozó leveleiket.

 

Cool képekben

Related Projects

Start typing and press Enter to search