Cool befogása előtt az utcákat rótta Csepelen.

 

Körülbelül 10-12 hónapos mopsz-pincsi mix kan kutyus.

Oltott, ivartalanítására pár héten belül sor kerül. Sajnos szív- és bőrférges, kezelése hamarosan megkezdődik.

Kutyákkal érdeklődő, játékos, de szeret rendezkedni, dominánsan viselkedni, amin várhatóan az ivartalanítás javítani fog majd. Heves, aktív természete a nyugodtabb kutyákat zavarja, ezért hasonlóan nyitottabb, pörgősebb kutya mellé javasolt.

Örülnénk, ha olyan családba költözhetne, ahol már van másik kutyus, mert nagyon igényli a társaságukat, nem szeret egyedül lenni, és ennek hangot is ad, ha magára marad.

Cicákkal közömbös.

Közvetlen, könnyen ismerkedik. Emberekkel bújós, ölbe mászós, igényli a foglalkozást, simogatást, szeret a középpontban lenni. Hisztire és akaratosságra hajlamos, ezért határozott gazdára van szüksége mindenképpen, aki tudja irányítani, szabályokat állít fel neki, megtanítja arra, hogy nem mindig az van, amit ő szeretne!

Aktív, energikus, mozgásigényét ki kell elégíteni, de nem pörög túl. Sétát, kirándulást kedvelő családban érezné jól magát.

Nagyon szeret enni, jutalomfalattal jól motiválható. Kutyaiskola elvégzése mindenképpen ajánlott számára, ami segítené a fejlődését, és megkönnyítené a gazdi számára is az irányítását, lefárasztását.

Pórázon szépen sétál, autóban még izgatott, de ez idővel javulni fog.

Szobatiszta, nem rongál.

Cool iránt a 06-30-444-1682-es számon lehet érdeklődni.

 

Cool képekben

Related Projects

Start typing and press Enter to search