Csubi (haveroknak Csucsu), a kócos mosolyalbum lassan 2 éve gazdit keres.

Csubi 2-3 év körüli, oltott, ivartalanított, egészséges, kb. 25 kg-os keverék kan. Vidékről kértek neki segítséget, mert régóta az utcákat rótta, így amint sikerült befogni őt, utazott is ideiglenes befogadójához Törökbálintra – itt lehet vele ismerkedni. Mindig vidám, kölyök lelkű, játékos, ugri-bugri kutya. Mellette nehéz szomorúnak lenni, elég ránézni és nem tud az ember nem vigyorogni. 🙂

Imád labdázni és a többi kutyával bandázni. Teljesen kutyakompatibilis, több kutyussal él jelenleg is együtt, de ha piszkálják, nem hagyja magát! Örülnénk, ha lenne egy társa, akivel rosszalkodhat egész nap a gazdi távollétében. Cicákkal még nem találkozott.

Ő olyan mindig a középpontban akarok lenni típus. Nagyon embercentrikus, kedves, bújós, ragaszkodó, csupaszív blöki. Különleges képessége, hogy szerinte belefér minden ölbe. 😀 Igazi energiabomba, igényli a lefárasztást, ezért olyan családot keresünk számára, ahol meg tudják oldani a napi több és nagyobb sétát, szeretnek kirándulni és vinnék Csubit is magukkal. Túlterhelni azonban nem szabad őt fizikailag, mert sajnos diszpláziás, így aktív sportoláshoz nem ajánlott.

Emellett olyan gazdiról álmodik, aki már rendelkezik kutyás tapasztalattal, határozott és szabályokat állít fel neki, hogy továbbra is ilyen jó kutyus legyen. Kutyaiskolába is szívesen járna okosodni, gyorsan tanul és nagyon jól motiválható étellel. A gyomra kicsit érzékeny, így sensitive tápot kell kapnia. Lakáshoz szokott, szobatiszta, nem rongál, és feleslegesen nem ugat. Boxban alszik, amit nagyon szeret, szívesen kuckózik be oda pihenni, ha végre elfáradt. Autóban nyugodtan utazik. Kutyakozmetikussal szuperül együttműködik. 🙂 Kertes házba, bejárással, másik kutya és már nagyobb gyerkőc mellé is nyugodt szívvel ajánljuk őt, hisz igazi családi kutya, aki nagyon szeretne már magának egy gazdit.

 

Csubi iránt a 06-30-444-1682-es telefonszámon lehet érdeklődni vagy az ebremeny@ebremeny.hu-ra várjuk bemutatkozó leveleiket.

 

Csubi képekben

Related Projects

Start typing and press Enter to search