Csucsu, a kócos fáradhatatlan gazdit keres.

 

Csucsu 2 év körüli, oltott, ivartalanított, szívféreg negatív, kb. 25 kg-os keverék kan. Ősszel kértek neki segítséget vidékről, mert az utcákat rótta nagyon régóta, így amint sikerült befogni őt, utazott is ideiglenes befogadójához Törökbálintra.
Még kölyök lelkű, játékos, ugri-bugri kutya. Imád labdázni és a többi kutyával bandázni. Teljesen kutyakompatibilis, több kutyussal él jelenleg is együtt, de ha piszkálják, nem hagyja magát!

Cicákkal még nem találkozott.
Ő olyan mindig a középpontban akarok lenni típus. Nagyon embercentrikus, kedves, ragaszkodó. Különleges képessége, hogy szerinte belefér minden ölbe.

Igazi energiabomba, sok mozgatásra van szüksége, ezért energikus, aktív életet élő gazdit keresünk számára, aki vinné rendszeresen kirándulni, naponta több és nagyobb sétára, emellett pedig már rendelkezik kutyás tapasztalattal, határozott és szabályokat állít fel neki. Kutyaiskolába is szívesen járna, gyorsan tanul és nagyon jól motiválható étellel.
Lakáshoz szokott, szobatiszta, nem rongál, és feleslegesen nem ugat. Boxban alszik, amit nagyon szeret, szívesen vonul el oda pihenni, ha végre elfáradt.
Kertes házba, bejárással, másik kutya és már nagyobb gyerkőc mellé is nyugodt szívvel ajánljuk őt, igazi családi kutya.

Csubi iránt a 06-30-444-1682-es számon lehet érdeklődni.

 

Csubi képekben

Related Projects

Start typing and press Enter to search