Fejes balesetes cicaként került hozzánk.

Ebreményes pályafutását kórházban kezdte, majd beköltözött szuper ideiglenes befogadóink (Anita és Zsolti) fürdőszobaszekrénye alá, de azóta sok minden változott.

Idigazdijai így írnak róla:

A cica az első pár napban ki sem dugta az orrát a biztonságot jelentő szekrény alól. Ha ki is jött enni vagy az alomtálat használni, úgy jutott el A-ból B-be, hogy a saját tengelye körül forgott jó párat. Egyszerűen nem tudott egyenesen menni. A pofiját sem láttuk napokig, mert csak a földet bámulta. A lábai minden irányban kicsúsztak alóla és nem annyira fogadta kedvesen a közeledést.

Most azonban már bátran bejárja a lakás minden zugát, szép egyenes vonalban haladva és már csak akkor pofozza le a kutyákat, ha azok nem tudják elég nagy ívben elkerülni.

Hívásra jön, dörgölőzik, követeli a simogatást. Már játékra is tett kísérletet, de az is lehet, hogy csak idegesítettük, azért pofozta azt a lógós bigyót. Nagyon jól haladunk. Kézbe lehet venni és szemmel láthatóan az ember közelében érzi jól magát. Kutyákkal egyre jobb a viszonya, már a kanapén is hajlandó osztozni velük.

Allergiája miatt hypoallergén tápot eszik, vetri dmg-t és milgammát is kap.

A kényszeres tisztálkodása megszűnt.

Korát illetően csak tippünk van: 5-10 év körüli lehet. Amit azért még érdemes tudni róla: felv/fiv negatív, ivartalanított kandúr cica.

Cuki simikoldus.

Olyan gazdinak való, aki igazán nyugodt cicát szeretne társnak.

 

Fejes iránt a 06-30-444-1682-es telefonszámon lehet érdeklődni vagy az ebremeny@ebremeny.hu-ra várjuk bemutatkozó leveleiket.

Fejes képekben

Related Projects
 • Mia
  Mia
  Gazdira talált cica
 • Perec
  Perec
  Gazdira talált cica
 • Szemi
  Szemi
  Gazdira talált cica
 • Réti
  Réti
  Gazdira talált cica

Start typing and press Enter to search