Gyöngy aki, a bal profilja felől vizsla, a jobb profilja felől labrador gazdit keres.

 

Gyöngy már jó ideje gazdikereső státuszban van.

7 év körüli, oltott, ivartalanított, nagyobb testű szuka kutyus, lassan eléri a 30 kg-ot is. Emlődaganatos volt, de ez már a múlté.
Vidékről érkezett hozzánk, tele sebekkel, bőrbetegen, szőrhiányosan, legyengülve. Azóta sokat erősödött és egész szép bundát növesztett, sajnos azonban még mindig nem jött rendbe teljesen a bőre. Kapja a csirke- és gabonamentes tápot, a gyógyszereket, vitaminokat.

Gyöngy nem egy szorongó típus, nincs különösebb gondja az ismerkedéssel. Borzasztó embercentrikus, szeretet- és figyeleméhes kutyus, végtelenül imád mindenkit már első látásra, amit egy igazi troll módjára, nyakba ugrálással (“NEM, mert lefejelsz / feldöntesz Gyöngy!”), rengeteg nyálas puszival és sok bújással hozna a tudtunkra, mindezt fáradhatatlanul.
Az ugrabugráról nagyon szépen leszokott, tanulta a szabályokat, a türelmességet, napról napra egyre ügyesebb és nyugisabb lett.

 

Jelenlegi ideiglenes befogadója beszámolója következik:

„Beceneve Matrica, mivel állandóan az ember mellett van, nehogy véletlenül elveszítsük. Mivel mindenkit szeret a gyerekeket is nem valami jó házőrző. Inkább a klasszikus csupaszív családi kutyának ajánljuk. Szabad mozgású területen a kutyusokkal jól kijön. Jelenleg is egy kutyával él. Sétánál sajnos bevédi a sétáltatóját, de folyamatosan szokik le róla. Megjegyzem ez a sétáltató hibája.  Amúgy nem húz. Szobatiszta, a lakásban nem rombol. Alap vezényszavakat érti. Szóval szeretnénk neki egy olyan családot, ahol határtalanul szeretheti gazdáit és őt is viszont szeretik.”

 

Rövid szőre miatt télen fázós, nem szeretnénk, ha csak kinti kutyus lenne, illetve tényleg nagyon igényli az ember közelségét. Autóban nyugodtan utazik.

Kutyákkal ügyesen összeszoktatható velük. A cicákat nem szereti sajnos.

A mi „kis” vizsladorunk tökéletes társ az esti tv nézéshez, olvasáshoz, kiránduláshoz. Rajong az emberekért, a gyerekekért.

 

Gyöngy iránt a 06-30-444-1682-es számon lehet érdeklődni.

 

Gyöngy képekben

Related Projects

Start typing and press Enter to search