Gyöngy aki, a bal profilja felől vizsla, a jobb profilja felől labrador gazdit keres.

 

5 év körüli nagyobb testű szuka kutyus.

Vidékről érkezett hozzánk októberben, tele sebekkel, bőrbetegen, szőrhiányosan, legyengülve. Azóta megerősödött és egész szép bundát növesztett, sajnos azonban még mindig van, ahol csupasz, kapja is a megfelelő gyógytápot. De igazából egy meleg otthon, szerető család az, ahol teljesen rendbe jönne ez a csupaszív nagylány.

Gyöngynek nincs gondja az ismerkedéssel. Ember centrikus kutyus, végtelenül imád mindenkit már első látásra, amit általában nyakba ugrálással (“NEM, mert lefejelsz Gyöngy”), rengeteg nyálas puszival és sok bújással hoz a tudtunkra, mindezt fáradhatatlanul.

Nagyon okos, tanulékony, figyel az emberre, kutyaiskolába mindenképpen ajánlott vele eljárnia a leendő gazdinak, megtanítani őt a NEM-re.

Játékos, rendkívül mozgékony, nehéz lefárasztani, alig várja, hogy vele foglalkozzanak. Emiatt aktív életet élő családba ajánlott csak, ahol biztosítani tudják számára energiáinak levezetését.

Kinti/benti tartással fogadható örökbe, csak kertbe nem adunk kutyát, a rövid szőre és a jelenleg még szőrtelen területek miatt ez nála nem opció.

Más kutyákkal válogatós, de folyamatosan fejlődik ezen a téren is.

Ideiglenes befogadó jelentkezésének is nagyon örülnénk gazdi hiányában, hogy tovább tudjon gyógyulni.

 

Gyöngy iránt a 06-30-444-1682-es számon lehet érdeklődni.

 

Gyöngy képekben

Related Projects

Start typing and press Enter to search