Kalóz 2010.07.17-én került gondozásunkba

Kicsi Kalóz bátyónknak nagyon szeretnénk találni egy szuper, türelmes és kitartó gazdit, vagy egy csúcs ideiglenest, aki velünk együtt dolgozna Kalóz fejlesztésén.

Ez a 16 kg-os kis pöttöm eb egy igazi Házsárt Géza.

Egy irtó kedves, bújós eb, de ahhoz, hogy ezt meglásd benne, vele kell élj.

Egy házsártos kisöreg, aki nem szereti, ha nyúzzák. Odamegy hozzád, kéri a simijét és két simi után köszöni szépen neki elég, de odébb nem megy. Légy gondolatolvasó, és hagyd abba magadtól.

Vele nagyon kis léptekben lehet haladni, ezért nem olyan egyszerű róla olyan posztot írni, amitől tuti jön rá érdeklődő. Azért mindig reménykedünk, hogy hátha van valaki, aki beleszeret és ad neki egy kicsivel több időt az ismerkedésre.

Kalóz gyerekek mellé egyáltalán nem mehet, mert ha neki nem tetszik valami, akkor bizony harap. De hála, egyre kevesebb ilyen van már.

Kinti és benti kutyának is tökéletes, csöndes, nyugodt, szobatiszta és szeret az ember közelében lenni. Kerti kutyaként tökéletesen elvan, ott kevésbé kell alkalmazkodnia az emberi élethez.

Egy lelkes, türelmes, kitartó gazdit keresünk, aki makacsabb, mint Kalóz. 🙂

Természtesen sem a gazdát, sem az ideiglenes befogadót nem hagyjuk magára, viszont nekünk sem és neki sem mindegy hova kerül, így akárhova nem adjuk.

Köszönjük az Élj Már Dog rehab csapatának, hogy ennyit foglalkozik vele.

Bemutatkozó leveleket az Élj Már Dog Rehab facebook oldalára is lehet küldeni privát üzenetben. 

Illetve nálunk érdeklődni ezen a számon:06-30-444-1682

 

Ha jelenlegi rehabilitációját támogatnád, amire nagy szükségünk van, akkor Kalóz közleménnyel küldd el utalásodat az Ebreménynek. Köszönjük!

Bankszámlaszámunk:11600006-00000000-35908669
IBAN:HU69116000060000000035908669
SWIFT KÓD:GIBA HU HB

 

Kalóz képekben (Vollai Gergő képei)

Related Projects

Start typing and press Enter to search