Kása egy idős kan kutyus, aki egy nagyon messzi településről érkezett, ahol egy sötét szobában tartották évekig.

Nem gyakran találkozunk olyan kutyával, akinek a rosszból ennyi jut.
Helyet keresünk neki. Egy csendes, kedves zugot az udvaron.
Ő lesz a leghálásabb, ha egy reggeli kávézó láb mellett elüldögélhet, ha egy kertészkedő után csámboroghat, ha csak úgy pár percre egy ember szemébe nézve merenghet. Idős, kedves úr, tele fitt, vidám energiával.

Néha már játszik, bohóckodik. És ahogy néz, meg azok a fülek..

Ezzel a szöveggel már milliószor hirdettük, de sajnos be kell látnunk, ő senkinek sem kell. Mert öreg, mert szőrtelen, mert kezelés alatt áll, mert… Nem könnyű, tudjuk. De miért is nem?
Imádnivaló, szobatiszta, sokat alszik, ha fent van, nála kedvesebb kutya nincs. Nem kell sétálni vinni (kezelése alatt nem is lehet), nem kell lefárasztani.
Kása jelenleg kezelés alatt áll. Bőre miatt más állattal nem élhet együtt. Gyógyszert szed, de nem bonyolult az adagolása, havonta egyszer injekciót kap egy kúra keretében.

Jelenleg minimális figyelem jut rá, pedig éhezi az emberi kontaktus minden, de minden századmásodpercét. A bőrbetegsége miatt kertbe javasoljuk, amíg nem javul. Feltétel nélkül kijön minden nemű és méretű kutyával. Igen, még mindig imádja a plüssállatokat és a szedret.

Az az igazi kedves, öreg gentleman típus. Ha ruhát hordana, makkos cipője és szalmakalapja lenne.

Hát, ő a mi kis Kásánk. 10 év körüli ivartalanított apóka, chipes. Minden segítséget megadunk majd a kezdetekhez, ha valaki örökbe szeretné fogadni.

 

Kása iránt a 06-30-444-1682-es telefonszámon tudsz érdeklődni.

 

Kása képekben

Related Projects

Start typing and press Enter to search