Kátya mindig nagy „mosollyal” és érdeklődve néz a világra.

3 év körüli, oltott, ivartalanított, egészséges amstaff jellegű szuka kutya.

Aktív életet élő, fajtához értő, kutyás tapasztalattal rendelkező, határozott, erőskezű, következetes gazdit keresünk számára. Fajtájából adódóan nem árulunk el meglepetést azzal, hogy energiaszintje borzasztóan magas. Ő egy igazán pörgős eb, akit nehéz lefárasztani fizikailag, rengeteg mozgatást, foglalkozást igényel, szellemileg egyaránt. Igazi “kis” buldózer a maga 25 kilójával. 🙂

Mindig jókedvű, vigyorgófejű, játékos kutyus, és imádja a vizet, saját medencéje is van már, amiben naphosszat pancsikolhat.

Az emberekkel nagyon cuki, ragaszkodó, egy simikoldus dömper. Viszont a kutyákkal szemben akadnak problémák a viselkedésével. Nem támad élből minden kutyára, akit meglát, de nem megbízható velük. Ezen jelenleg is dolgoznak gondozói, járnak vele rehabilitációra, ahol szakemberek felügyeletében tanulja a helyes viselkedést. Karakán gazda mellett nagyon jól irányítható, tiltható kutyus, szájkosárban bárhova el lehet vele menni. Pórázon szépen sétál, autóban nyugodtan utazik. Csendes, kennel tiszta, így valószínűleg lakásban sem lenne ezzel probléma.

Kátya csak egyedüli kutyának fogadható örökbe! Olyan tapasztalt gazdijelölt jelentkezését várjuk, aki tisztában van vele, mivel jár egy bull típusú kutya befogadása, és emellett vállalja, hogy rehabilitációra / kutyaiskolába jár vele a továbbiakban is. Kapcsolattartással, elő- és utókontrollal várja leendő jelöltjeit. Gyermekek és más állatok mellé sem adjuk oda. Halásztelken él panzióban, ott lehet vele ismerkedni. Tudjuk, hogy nem lesz egyszerű, de … Ha a bull szerelmesei közé tartozol, és beleszerettél ebbe a bucifejbe, érdeklődj nálunk.

 

Kátya iránt a 06-30-444-1682-es telefonszámon lehet érdeklődni vagy az ebremeny@ebremeny.hu-ra várjuk bemutatkozó leveleiket.

 

Kátya képekben

Related Projects

Start typing and press Enter to search