Kende hosszú ideig vidéken kóborolt.

 

Azóta nagy utat tett meg. Az elvadult, a falu megfoghatatlan kóbor kutyája mára játékos kis bohóccá vált és ideiglenes befogadóinál várja, hogy végre neki is legyen családja. Sok jó ember munkája van ebben a hihetetlen változásban. A félelem agresszív, emberkerülő kutyus ma farok csóválva közelít és követeli a simogatást. Persze az utcán töltött évek azért nem múltak el nyomtalanul. Hirtelen mozdulatoktól még mindig megijed, váratlan érintéstől összerezzen.

Félénk vagyok, de hódítani akarok típus. Kihívást kedvelő személyt keresünk számára, aki nem sajnálva az időt és az energiát, foglalkozna vele, akár rehabilitációs foglalkozásokra vinné.

Kende egy érdeklődő, jópofa, játékos, kedves kutyus.

3 év körüli, 18-20 kg-os ivartalanított kan blöki. Az első pillanattól szobatiszta és nem nyúl semmihez, ami nem az övé. Nem dominál, az a köszönöm neked, hogy élhetek típus.

Más kutyák társaságát kedveli, szeret jókat játszani, de a túl vehemens ebek, valamint az egy helyen lévő sok kutya zavarják őt, ekkor inkább odébbáll, elandalog, szaglászik, pihenget magában valahol máshol, nyugiban. Nem tolakodó, de nyitott, játékos másik kutya mellé optimális társ lehetne, aki segítene neki abban is, hogy bátrabban nyisson az ember felé.

Olyan gazdit keresünk számára, akitől megkaphatja végre azt a biztonságot, szeretetet, törődést, nyugalmat, ami eddigi életéből hiányzott. Biztosak vagyunk benne, hogy aki meghódítja egyszer végül Kende szívét, egy nagyon csodálatos, hálás társra lel benne.

Kende iránt a 06-30-444-1682-es számon lehet érdeklődni.

 

Kende képekben

Related Projects

Start typing and press Enter to search