Kende hosszú ideig vidéken kóborolt.

 

Rendkívül bizalmatlan volt, harapott is félelmében, fogalmunk sincs milyen borzalmakon eshetett át korábban. A harapásról leszoktatta gondozója az elmúlt bő 1 év során, mióta az Ebreményhez került, de nagyon-nagyon lassan kezdi csak megérteni, hogy az emberek akár jók is lehetnek.

Félénk vagyok, de hódítani akarok típus. Kihívást kedvelő személyt keresünk számára, aki nem sajnálva az időt és az energiát, foglalkozna vele, akár rehabilitációs foglalkozásokra vinné, ahol szocializálódhatna más emberekkel is. Sok-sok idő és türelem kell hozzá, hogy kinyíljon, ne féljen az emberi érintéstől, ne ijedjen meg annyi mindentől. Ha ezen túllép, egy érdeklődő, jópofa, játékos, kedves kutyust kapunk.

Étellel jól motiválható, közelebb tudjuk csalogatni vele magunkhoz. Ha engedi, élvezi az óvatos, finom simogatást, vakargatást. 🙂 Más kutyák társaságát kedveli, szeret jókat játszani, de a túl vehemens ebek, valamint az egy helyen lévő sok kutya zavarják őt, ekkor inkább odébbáll, elandalog, szaglászik, pihenget magában valahol máshol, nyugiban. Nem tolakodó, de nyitott, játékos másik kutya mellé optimális társ lehetne, aki segítene neki abban is, hogy jobban nyisson az ember felé.

Kende 4 év körüli, oltott, ivartalanított 18 kg-os fiúcska. Szívféreg pozitív tesztet produkált ő is, de a kezelésen már túl van, havi Advocate cseppet kell kapnia továbbra is, nemsokára pedig újra fogjuk tesztelni.

Olyan gazdit keresünk számára, akitől megkaphatja végre azt a biztonságot, szeretetet, törődést, nyugalmat, ami eddigi életéből hiányzott. Biztosak vagyunk benne, hogy aki meghódítja egyszer végül Kende szívét, egy nagyon csodálatos, hálás társra lel benne.

Csepelen él panzióban, ott lehet vele ismerkedni. Fejlődése érdekében ideiglenes befogadónak is nagyon-nagyon örülnénk! Nyugodt, családi körülmények közt, napi szintű foglalkozással, nagyobb eséllyel nyitna végre. Ha esetleg kijárnál hozzá, és a kenneljébe beülve foglalkoznál vele 1-2 órát, ha esélyt adnál Kendének azzal, hogy magadhoz veszed ideiglenesen, vagy ha történetesen örökbe szeretnéd fogadni őt, írj nekünk.

 

Kende iránt a 06-30-444-1682-es számon lehet érdeklődni.

 

Kende képekben

Related Projects

Start typing and press Enter to search