Marcellust a VIII. kerületben találta az egyik önkéntesünk.

 

Chip nem volt benne.

Lábát műteni kellett, ráadásul nagyon lassan gyógyult.

Ivartalanítás után átkerült a Mosoly Állatvédő Egyesület és Rehabilitációs Központba, ahol szakemberek segítségével tanul egy kis jó modort, a mi „kis” Scooby Doonk.

Majd átkerült az Élj Már Dog rehab csapatához, most ők foglalkoznak vele. Az ő leírásukat olvashatjátok:

Marcellus 6 év körüli Malinois mix, ivartalan kan.

Minden kutyával tökéletesen kijön, a dominánsoknak kicsit mutogatja magát, aztán inkább kifordul. Eddig egy kutyával sem volt semmilyen konfliktusa.

Neki már csak stabilizálásra van szüksége, mert idegeneket hajlamos negatív stílussal fogadni, de akit megszokott, azzal nagyon kedves.

Egyébként egy bájos kutya, nőkkel és férfiakkal egyaránt, él-hal a simiért. De nem mindenkinek való. Nem egy nehéz jellem, csak Mali mix, tehát határozottságot igényel, de abban sem kell túlzásba esni nála.

Nagyon jó gyerek, de egyelőre még NEM örökbefogadható. Amíg nem tudjuk idegen emberre lestabilizálni, addig nem gazdikereső!

Túlesett egy újabb lábműtéten, ami jól sikerült, így azóta pörög, ugrál, puncsol. Végre elkezdődhet vele a munka és a kiképzés.

Úgyhogy szeressetek csak bele, mert megérdemel egy szuper gazdit majd.

 

Marcellus iránt a 06-30-444-1682-es telefonszámon lehet érdeklődni, illetve az ebremeny@ebremeny.hu-ra várjuk a bemutatkozó leveleiket.

 

Marcellus rehabilitációjának támogatására nagy szükségünk van. Ha tudsz nekünk ebben segíteni, Marcellus közleménnyel küldd el utalásodat az Ebreménynek.

Bankszámlaszámunk:11600006-00000000-35908669
IBAN:HU69116000060000000035908669
SWIFT KÓD:GIBA HU HB

 

Minden segítségért hálásak vagyunk.

 

Marcellus képekben

Most Recent Projects

Start typing and press Enter to search