Marcit a XVI. kerületben találták.

A kocsik között rohangált. Ilyenkor az Illatos út a hivatalos hely, de karácsony előtt nem tudtuk egy ebtelepre engedni. Kicsi, rövidszőrű, nagyon-nagyon fiatal és játékos. Azt gondoltuk, hogy ugrani fognak rá az ideiglenes jelöltek, vagy a gazdijelöltek.

De egyetlen egy érdeklődő sem volt. Hátha csak az ünnepek miatt, hátha csak a forgatagban nem vették észre, hogy ő létezik. Mert az első pár napban kiderült, hogy egy álomkutya. Szobatiszta, minden kutyával tökéletesen kijön. Gyerekeket imádja. Ugribugri játékos, de ha kell, akkor nyugodtan pihen. 10 órát is eltölt egyedül, csendben, várakozva. Igazi Álomkutya. Őt tényleg csak elrontani lehet.

Jelenleg olyan helyet találtunk neki, ahol nagyon sokadik kutya, nincs rá idő, gardróblakó. Pedig annyira szeretne figyelni, tanulni. Oltási programját megkezdte, másfél év körüli kistestű kan, aki azonnal eladja magát – csak szeretni lehet.

 Marci iránt a 06-30-4441682-es telefonszámon lehet érdeklődni, vagy bemutatkozó leveleiket az ebremeny@ebremeny.hu-ra várjuk.

Marci képekben

Related Projects

Start typing and press Enter to search