Ha szükséged van egy szépséges szürke cicusra, aki nyomulósabban, bátrabban jön a szeretetért és harcolja ki a simit és masszázst akkor válassz engem!

A nevem Mia.

 

Ha nagyon jól érzem magam akkor hozzad bújok a fotelbe, ágyon és hangosan dorombolva dagasztok az oldaladon, combodon, karodon miközben csábosan nézek rád vagy szimplán ájulás szerűen bealszom:)

Megpróbálhatsz, de nem fogsz tudni ellenállni az aranyos, ártatlan pofimnak és könnyen elérhető helyre fogod tenni a nasis zacskót (úgyis meghallom a zacskó csörgést bárhonnan).

Én kevésbé vagyok mély alvó, és a hirtelen bántó zajokra fel szoktam riadni néha, de messziről nézelődök csak a zaj forrása után, nem keresem közelről.

Én sem vagyok elsőre ölbe ugrálós, a bizalmamat ki kell érdemelni.

A szép szóból is értek és elég egy szelíd, de határozott NEM és egyből abbahagyom, amit szerinted tilos.
Bár kóbor cicus voltam korábban, de már a kezdetektől fogva szobatiszta vagyok és csak az arra kijelölt helyen élesítem a karmaim.  A konyhában sem lábatlankodom, hanem az ajtóból szuggerállak.

A home office-ban sem foglak zavarni, hiszen egész nap a fotelbe pihengetek csendben, vagy ha senki nem látja akkor vadászgatok, és csak néha-néha törleszkedek diszkréten egy kis simiért.

 

Mia iránt a 06-30-444-1682-es telefonszámon lehet érdeklődni vagy az ebremeny@ebremeny.hu-ra várjuk bemutatkozó leveleiket.

 

Mia képekben

Related Projects

Start typing and press Enter to search