Bemutatkozik Mogyoró 🙂

Mogyi vagyok a négy lábon járó óriás baby.

Azért mondják rólam ezt, mert egy gyermeklelkű fiatal felnőtt kutyus vagyok. Nehéz időszakon mentem át, amikor kölyök voltam, így most élem második gyerekkorom. Ez neked jó hír, hisz így nagyon nyitott vagyok a világra, a játékra, a tanulásra.

Jutalomfalattal könnyen motiválható vagyok, gyorsan és szívesen tanulok. Kíváncsiságom határtalan, mindenhol ott szeretnék lenni, minden érdekel, persze a hőségben estig képes vagyok heverészni. Amint kellemesebb lesz az idő, jöhet újra a játék, nekem mindegy, hogy fajtársammal vagy emberrel, a lényeg, hogy, kicsit aktív lehessek.

Igazi családi kutya vagyok, szeretek a gazdimmal tévézni a kanapé környékén, de a kertben is otthonosan érzem magam.

Az autózást még tanulom, nem állok hozzá túl bizalmasan, magamtól be nem szállnék, de egy kis munkával biztosan elérhető, hogy ne csak a túlélésre koncentráljak, hanem élvezzem is.

Sajnos a nagyobb kutyatársaságot, pórázon sétálást még nem tudtam megtapasztalni, oltási programom befejezte után erről is be tudunk számolni.

Összességében azt gondolom könnyű velem az élet és nagyon vágyom egy nagyon jó gazdira. Kérlek szépen válassz engem!

 

Mogyoró iránt a 06-30-444-1682-es telefonszámon lehet érdeklődni vagy az ebremeny@ebremeny.hu-ra várjuk bemutatkozó leveleiket.

Mogyi képekben

 

Related Projects

Start typing and press Enter to search