Nándi 2 év körüli, egészséges, oltott, ivartalanított, 10 kg-ot nyomó kan kutya.

Ebreményhez érkezése előtt elég kalandos élete volt. Egy kis falu végén tették ki őt, majd sokáig járta az utcákat. Elég fifikás kis blöki, mert a környékbeliek jó szándéka ellenére is, nem hagyta magát megfogni bő 1 éven át. A szerencsének köszönhetően sikerült végre biztonságba helyezni, majd landolt is szuper ideiglenes befogadójánál Törökbálinton.
Ha egy kis kihívásra vágynál, Nándi a Te kutyád! Egyelőre még picit félős, bizonytalan kispasi, akihez türelem és idő kell, idegeneknek lassan nyílik meg. Olyan gazdit keres, aki kivárja, hogy a félénk kiskutyából egy ugri-bugri, csóválós simikoldus legyen.

Akit megszeret, azzal nagyon jófej, örül, csóvál, ugrándozik, ahogy azt kell.

Befogadója jelenleg is folyamatosan dolgozik vele, fejleszti őt.

Kutyákkal jól elvan, szeret játszani, benne van mindenféle rosszaságban, de ha olyannal találkozik, képes erőt fitogtatni (ezen még dolgoznak), viszont hangra leáll. Cicákkal még nem találkozott.
Lakáshoz szokott, nem rombol, nem ugat.

Közepes mozgásigényű, nem akar mindennap maratont lefutni, de kell vele közösségbe, kutyafutiba járni, időnként kirándulni, hogy ne essen vissza, barátkozzon tovább új emberekkel.
Nyugodt életvitelű, családi kutyus szeretne lenni, de akár aktívabb életet élő idősebb gazdi mellett is tökéletes társ lehetne.

Nándi iránt a 06-30-444-1682-es telefonszámon lehet érdeklődni.

 

Nándi képekben

Related Projects

Start typing and press Enter to search