Remi szemében ott van minden szomorúság. 

 

Már az elején tudtuk, hogy sok foglalkozást igényel majd.
Befogása sem volt egyszerű, csak hosszú idő után sikerült elkapni, ráadásul úgy menekült folyamatosan, hogy lábsérülése volt. A befogás után kiderült, hogy ez a régi sérülés folyamatos fájdalmat okozott neki, és annyira súlyos, hogy bal mellső lábát amputálni kellett. El sem tudjuk képzelni, min mehetett keresztül, ijedten menekülve, ezzel a fájdalommal együtt élve.

Emberekkel sem volt barátságos, támadott, ezért november óta olyan helyen van, ahol rehabilitálni próbálják, de nagyon lassan halad. Összerezzen az emberi érintéstől, nem szereti, egyedül női gondozóját fogadta el, vele kedves és behódoló.
Remi 5 év körüli, ivartalanított, oltott kan kutyus, bőrféreg pozitív.

A jelenlegi képeit nézve, nem sok ember választaná társnak, de mi hiszünk abban, hogy ha a lelke valamennyire rendbe jön, és megtanulja, hogy nincs fájdalom és nem kell félni, akkor egy fülig érő vigyorú Remit látunk majd a képeken.

Még nem örökbe fogadható.

Reminek 30.000,-Ft a havi panzió költsége. Rehabilitációjának támogatására nagy szükségünk van. Ha tudsz nekünk ebben segíteni, Remi közleménnyel küldd el utalásodat az Ebreménynek.

SZÁMLASZÁM:

Erste bank 11600006-00000000-35908669

 

Minden segítségért hálásak vagyunk.

 

Remi képekben

Related Projects
  • Bajnok
    Bajnok
    Gazdikereső Kutya Rehabilitáció alatt álló
  • Marcellus
    Marcellus
    Rehabilitáció alatt álló

Start typing and press Enter to search