Reminek már nagyon szeretnék egy örök gazdit találni.

Mikor hozzánk került tudtuk, hogy sok foglalkozást igényel majd.
Befogása sem volt egyszerű, csak hosszú idő után sikerült elkapni, ráadásul úgy menekült folyamatosan, hogy lábsérülése volt. A befogás után kiderült, hogy ez a régi sérülés folyamatos fájdalmat okozott neki, és annyira súlyos, hogy bal mellső lábát amputálni kellett. El sem tudjuk képzelni, min mehetett keresztül, ijedten menekülve, ezzel a fájdalommal együtt élve.

Összerezzent az emberi érintéstől.

Na ez már jó ideje a múlté. Szakembereknek köszönhetően mára egy kedves, nyugodt kutya, aki imád a kis kuckójában pihengetni, de a napi simi adagot kiköveteli. Képeit nézegetve is feltűnik ez a változás.

Remi 7 év körüli, ivartalanított, oltott kan kutyus.

Ja és gombszemű 😊

Ideiglenes befogadója így ír róla:

8 nap…és egy kutya élete gyökeresen megváltozik. Sőt 24 óra is elég, de akár 1 perc is amíg a kéz nem ütést mér rá, hanem simogat.

Remikét keményen bántalmazhatták a múltban, az érintéstől rettegett, de rettenetesen. A föld alá bújt volna el az ember elől. Most pedig csóválva várja a simit, vigyorogva szereti a szeretgetést.

Persze pár napig tartott az 50 első randi szindróma, amikor reggel újra és újra fel kellett építeni a bizalmát. Ez is elmúlt. Már reggelente az első ébredezős mozdulataimra olyan farokcsóvába kezd, hogy a legjobb dobos is megirigyelné ütemét, hangzását.

Egyik hétvégén voltunk vendégségben is, nagyon ügyesen viselkedett, sok jó emberrel találkozott akik nem voltak restek jutifalatoztatni és szeretgetni. Egy(azaztöbb)szóval jellemezve, elképesztő kiskutya, ahogy hinni akar bennünk, emberekben és újra bizalmat szavaz nekünk 🙂

 

Remi iránt a 06-30-444-1682-es telefonszámon lehet érdeklődni vagy az ebremeny@ebremeny.hu-ra várjuk bemutatkozó leveleiket.

 

 

Remi képekben

Related Projects

Start typing and press Enter to search