Ha úgy vagy vele, hogy a kutya térd fölött kezdődik, akkor Neked ajánljuk ezt a nagy mackót, Rexet.

 

Hónapok óta vár gazdira, miután nyakába nőtt lánccal megmentettük.

Ebreményes pályafutását a kórházi karantén után a MottelDogHotel kutyanapköziben folytatta, ahol nagyon sokat tanult, nyugodott, kivirult. Baromi jól érzi magát, de szeretnénk, ha gazdihoz költözne.

Rex, a közösségi futások nagykövete.

Szeret sétálni, de ha lehet, akkor inkább szalad: 4-5 kilómétert simán végig fut bajnokunk. Lustább napokon, azért pórázon is szépen elsétál a leendő gazdi mellett. Ha kellően lefárad a futóedzésektől, kisangyal módjára végig alussza az éjszakát, akár boxban is, éppen ezért egy olyan társat keresünk mellé, aki nem csak határozott és nagyon pontos szabályokat vezet be Rex életébe, de fizikumban is elbír vele és megadja neki a számára legfontosabbat: a napi szintű lemozgatást.

Ha te is élsz-halsz a futásért, esetleg canicross babérokra akarsz törni és képes vagy egy edző módjára felállítani a szabályokat és pontos “edzéstervet”, akkor Rex már várja is az igazolási ajánlatod.

Jelenleg a  Mottel DogHotel kutyapanzió és napköziben tölti mindennapjait.

 

Rex iránt a 06-30-444-1682-es telefonszámon lehet érdeklődni vagy az ebremeny@ebremeny.hu-ra várjuk bemutatkozó leveleiket.

Rex képekben (róka képei)

 

Related Projects

Start typing and press Enter to search