Gazdit keres Sári, a törpesnaci.

A IX. kerületben fogták meg a NAV munkatársai. Biztonságba helyezték és megetették a kiérkezésünkig.

Ideiglenes befogadója írása róla:

“Igazi arisztokrata öreglány,akinek sok igénye nincs,de amit akar azt nagyon akarja, és amit megszokott annak úgy is kell lennie. Profin gondoskodik róla,hogy időben kapja meg a reggelit és a vacsit is, és határozottan zokon veszi ha az alvóideje közben le akarod vinni. Alapvetően nyitott lélek, érdekli mindenki és minden bár azért vannak fenntartásai. Nyugodt és önérzetes lélek,kimondottan lenézi a póráz végén acsarkodó töpszliket, és esze ágában sincs leereszkedni az ő szintjükre. Többi kutyával remekül elvan,ha valami sok neki akkor azt finom morgással ugyan jelzi,de ha konfliktust gyanít akkor inkább a lábunk mögé bújik. Gyakorlatilag eddig csak 3 dolgot tudunk hogy zavarja: bármi olyan ami az éppen meglévő nyugalmat megzavarja az ijesztő ( pl. ha hirtelen odébb tolsz valamit és az hanggal jár,vagy a hirtelen ugró macska), illetve LEGO farka ami pont a feje magasságában csóvál, meg a hideg.
Szerencsére a rutin meg az évek (meg az a rendkívül cuki feje) megtanították már a békés együttélés alapjaira,pontosan tudja hogy a határozott nem az valóban nemet jelent. Ugyan nem próbáltam ki (és nem is szeretném),de erősen gyanús hogy ha valakit sikerül megvezetnie az édes kis pofájával akkor annak igencsak a fejére fog nőni.
Mindent összevetve ideális lakáskutya, nem ugatós (annyira nem, hogy már az is felmerült bennem hogy nem is tud…), leginkább csak a helyén aluszkál, és köszöni szépen jól elvan. Úgy tűnik teljesen elégedett a világgal ha van elég kajcsi, melegben lehet és kellő mennyiségű simit kap. Ha ezek megvannak nálad,nyugodt lélek vagy aki azért szeretne kutyát hogy szerethesse,akkor számodra ő álmaid ebe.”

Minimum 8 éves. Szobatiszta, kedves, okos. Cica-és kutyabarát.

Sári iránt a 06-30-444-1682-es telefonszámon lehet érdeklődni.

 

Sári képekben

Related Projects

Start typing and press Enter to search