Selly 9 év körüli spitz keverék ebecske, akit gazdái költözés miatt altatásra vittek be egy állatorvosi rendelőbe.

 

Ezt természetesen orvosaink megtagadták, mi pedig átvettük őt és elhelyeztük panzióban.

Oltott, chipes, ivartalanított 14 kg körüli szuka. Sajnos szívférges, gyógyszeres kezelés alatt áll.

Vagány és bátor, mindig vigyorgó kutyus, aki nagyon barátságos az emberekkel, hálás a szeretetért, simogatásért, minden figyelemért, amit kap. Nem mellesleg irtó cuki, ahogy kinéz. 🙂

Kutya kompatibilis, de nem kifejezetten bandázós típus, jobban szeret egyedül szaglászni, sétálgatni, nyugalomban nézelődni a helyéről, amit viszont védelmez, nem csipázza, ha hívatlan vendége van. Nem agresszív, de nem rest jelezni, ha nem tetszik neki, hogy rossz helyre tévedt a szőrös illető..

Mivel a legjobb nő akar lenni a bandában, a szukákkal néha kekeckedik, feszült helyzetekben szeret beszállni az intézkedésbe, ezekre oda kell figyelni, ha kutyatársaságba kerül.

Kora ne tévesszen meg senkit, imád nagyokat futkározni, mozgékony, igényli a foglalkozást, de nem kifejezetten pörgős. Nagy sétákról, sok simiről, finom falatokról, és végre egy nyugodt, csendes, szerető otthonról álmodik. Nem is értjük, hogy nem szeretett bele még senki.

Emberközpontú inkább, így egyetlen kiskedvenc lenne legszívesebben leendő családjában. Gyerkőcök mellé vagy aktívabb, kirándulós nyugdíjasoknak is szívesen ajánljuk őt.

Csepelen él panzióban, ott lehet vele ismerkedni előzetes egyeztetés után.

Selly iránt a 06-30-444-1682-es számon lehet érdeklődni.

 

Selly képekben

Related Projects

Start typing and press Enter to search