Selly 9 év körüli spitz keverék ebecske, akit gazdái költözés miatt altatásra vittek be egy állatorvosi rendelőbe.

Ennek lassan már 1 éve. Oltott, ivartalanított, 15 kg körüli bombázó.

Sajnos szívféregre pozitív tesztet produkált, a gyógyszeres kezelésen már túl van, nemsokára újrateszteljük.

Vagány és bátor, könnyen barátkozós, mindig mosolygós, pusziosztó kutyus, aki nagyon barátságos az emberekkel, igényli a szeretgetést, hálás a simogatásért, foglalkozásért, minden figyelemért, amit kap. Nem mellesleg irtó cuki, ahogy kinéz. 🙂

Kutya kompatibilis, de nem kifejezetten bandázós típus – bár mostanság elkezdett játszópajtásokat találni magának –, jobban szeret egyedül szaglászni, sétálgatni, nyugalomban nézelődni a helyéről, ha már elfáradt, amit viszont védelmez, nem csipázza, ha hívatlan vendége van. Nem agresszív, de nem rest jelezni, ha nem tetszik neki, hogy rossz helyre tévedt a szőrös illető. A szukákkal néha kekeckedik és feszültebb helyzetekben szeret beszállni az “intézkedésbe”, ezekre oda kell figyelni, ha kutyatársaságba kerül, de szerencsére könnyen kezelhető, figyel az emberre, nem tartozik a problémás kutyák közé. Egy igazán szeretnivaló, családi kutyus.

Kora ne tévesszen meg senkit, simán letagadhatna belőle egy ötöst is akár. Imád nagyokat futkározni, mozgékony, szüksége van a foglalkozásra, sétákra, új ingerekre, de nem kifejezetten pörgős. Nagy sétákról, kirándulásokról, sok simiről, finom falatokról, és végre egy nyugodt, csendes, szerető otthonról álmodik. Nem is értjük, hogy nem szeretett bele még senki ebbe a tündéri, kedves pofiba.

Szobatiszta, nem kifejezetten ugatós, csendes. Pórázon szépen sétál, autóban nyugodtan utazik. Kutyakozmetikussal együttműködő.

Csepelen él panzióban, ott lehet ismerkedni vele.

 

Selly iránt a 06-30-444-1682-es telefonszámon lehet érdeklődni vagy az ebremeny@ebremeny.hu-ra várjuk bemutatkozó leveleiket.

 

Selly képekben

Related Projects
 • Belle
  Belle
  Gazdira talált kutya
 • Molly
  Molly
  Gazdira talált kutya
 • Bajnok
  Bajnok
  Gazdira talált kutya
 • Döme
  Döme
  Gazdira talált kutya

Start typing and press Enter to search