Sid a korkedvezményes nyugdíjas egyedi frizurával gazdit keres.

Bár az évei számából – ami 9- nem adódna, de ő már nyugdíjazná magát egy gazdi oldalán, sok-sok simivel, finom falatokkal, kellemes lötyögős pórázas sétákkal.

Ideiglenes befogadója jellemzése róla:

Haladunk az ismerkedéssel, imádnivaló cukker golyó, nyomokban macskát tartalmaz. Ha leülök hozzá bemászik az ölembe, és röfögve bújik.

Amúgy elvan a kis világában, mászkál, fetreng a helyén.

Így, hogy gyakran van kiengedve a kertbe, az utóbbi napokban már nem volt bentre pisi, reggelre szokott a kirakott kutyapelenkára pisilni, ha hamarabb ébred, mint ahogy megyünk érte. A kertben már ügyesen elmászkál egyedül, ha végzett a teraszon sorakozik, és megvárja, hogy beengedjük. Lépcsőnél még segítünk neki lemenni, de egyre ügyesebb. Úgy általánosságban is nagyon gyorsan feltalálta magát, hamar megtanultunk kommunikálni egymással. Gazdinak olyan valaki lenne a neki való, aki sokat tud vele lenni, és hajlandó türelemmel fordulni hozzá, no meg nem borul ki, ha néha-néha pisit kell takarítani. Szerintem nagyon jól járna a leendő gazdi, tényleg egy kis szeretetgombóc.

 

Sid már régóta gazdit keres. Sokan jelentkeztek már rá, de mikor kiderül, hogy idős, picit demens, kicsit süketecske, vakocska és nem 100%-ig szobatiszta, akkor mégsem akarják. Megértjük, mert nagy vállalás egy ilyen kutyus örökbefogadás, de hiszünk a csodákban.

Sid iránt a 06-30-444-1682-es telefonszámon lehet érdeklődni vagy az ebremeny@ebremeny.hu-ra várjuk bemutatkozó leveleiket.

Sid képekben

Related Projects

Start typing and press Enter to search