Szerénke 2 év körüli leányzó, akit a hódmezővásárhelyi gyepiről hoztunk el.

Szerénke ideiglenes befogadójának írása:

“Destruktor 2000 túl van eddig egy futóvarraton, két galléron, másfél hámon és egy műtét utáni ruhán, mindezt úgy, hogy a műtét óta összesen egy órára maradt egyedül egy boxban, a fenti felszerelésekkel.

Mivel kibontotta a bőrvarratát és még egy kis savós gyulladást is gyártott a műtéti hegre, egyrészt tolja a fincsi antibiotikumot meg meloxidylt, másrészt szobafogságban van, a kertbe is csak szárítókötélen csigázom ki, különben nekiáll gazellásat meg büdös talpú hempergőkéset játszani, ami a másodlagos sebgyógyulásnak nem annyira jó, mint ő gondolja.

Mivel némileg korlátoznunk kell a mozgását (bár én bepisálok a röhögéstől, ahogy a gallér leng a fején séta közben, mintha állandóan az Electric Avenue-t hallgatná), itthon foglaljuk le. Már tök ügyesen használja a szimatszőnyegeket és a logikai játékok egy részét is meg tudja oldani önállóan.

Nagyon összebratyiztak Pipivel, ami cuki ugyan, engem viszont jeges rémülettel tölt el, mikor az ideiglenesek pont a legnagyobb gané zsivány tolvajjal bratyiznak le.

Ja, és nagyon szépen énekel.

Amúgy egészen üdítő, ámde rém furcsa érzés úgy ideiglenesezni, hogy a lelencgyerek nem akar senkit megtépni, egyikünket sem megölni és akkor sem vált át arctámadóba, ha vendég jön, sőt, a kajás tálja mellett is el lehet anélkül sétálni, hogy gyorshívón lennének a rohamhantolók. Az első pár napban azért hajlamos volt túlkapásokra, a többiekkel szembeni élelemféltése még nem 100 %, de nagyon szépen fejlődik, nem lesz vele macera. Ha végre kijönnek a varratok, megyünk fotózásra, aztán már rághatja is a küszöböt a jövendőbeli gazdi. Valaki nagyon boldog lesz vele, az egyik legcukibb plüssmalacunk idáig. Egy nagybetűs Jókutya.”

Szerénke iránt a 06-30-444-1682-es telefonszámon lehet érdeklődni.

 

Szerénke képekben

 

Related Projects
 • Dudu
  Dudu
  Gazdira talált kutya
 • Csivi
  Csivi
  Gazdira talált kutya
 • Sári
  Sári
  Gazdira talált kutya
 • Valkó
  Valkó
  Gazdira talált kutya

Start typing and press Enter to search