Szöszi 98%-ban egy kis tünemény.

Hajléktalanok kutyája volt ez idáig. Bár nagyon szeretik őt, azonban közös megegyezéssel arra jutottunk végül, hogy jobb lesz neki, ha új gazdit keresünk számára.
4-5 év körüli, kistestű, tigriscsíkos, oltott, ivartalanított szuka kutyus.

Nagyon barátságos, kedves, ragaszkodó. Egy kis simogatással azonnal a szívéhez lehet férkőzni. Imádja a simiket. Meg a sok-sok simizést. És még egy kis simogatást. Ki is harcolja, hogy csak őt simogassák, csak vele foglalkozzanak.
Kutyákkal és cicákkal egyaránt jól kijön.

És itt jön a 2 % nem tünemény rész. Amit megszerez az övé, az utca törvényei uralkodnak néha nála. Mert amit a tulajdonának érez – legyen az állat, ember vagy a játéka –, azt védi, így e téren egy kis nevelésre szorul még, de szófogadó, figyel az emberre.

Nem ugatós, maximum jelez, de abba is hagyja utasításra. Szobatiszta. Nem rámol, és nem rombol. A játékait rágcsálja csak, ahogy azt egy jó kutyának kell.
Energiaszintet tekintve, nyugodt kutya, nincs kifejezetten nagy mozgás igénye. Családi kutyusnak, gyerekek mellé, és idősebbeknek is nyugodt szívvel ajánljuk őt. Autóban szépen utazik.
A téli súlyos balesete következtében vesemedence tágulat alakult ki a bal veséjénél. Emiatt vesekímélő táp és sok folyadék fogyasztás van neki előírva. 6 havonta kontrollra kell járni vele, ahol vizeletteszt és ultrahang vizsgálat vár rá. Általánosságban pedig figyelni kell, hogy esetleg változik-e a folyadék beviteli mennyisége vagy a vizeletürítése. Ha igen, előbb orvoshoz kell mennie természetesen, ha nem, elég a féléves kontroll.

Szöszi iránt a 06-30-444-1682-es telefonszámon lehet érdeklődni.

 

Szöszi képekben

Related Projects
 • Cool
  Cool
  Gazdikereső Kutya
 • Kátya
  Kátya
  Gazdikereső Kutya
 • Kása
  Kása
  Gazdikereső Kutya
 • Balu
  Balu
  Gazdikereső Kutya Kistermetű

Start typing and press Enter to search