“Élet -és lelkitársat keres a 9 hónap körüli Luna

 

Ne aggódj, a szeme körül látható optikai tuning csak átmeneti, egy sí szemüveg. Ez az eredménye annak, hogy a szeme sem állt jól ennek az örökmozgó rosszcsontnak, így szemhéjkorrekción esett át, a hatás nem maradt el.
Emellett már az ivartalanításra is sor került. Vélhetően ezért nem tudja eldönteni, hogy a női vagy a férfi papucsokat szereti jobban, így az összeset lelkesen begyűjti, hátha egyszer fény derül az identitására.
Ha nem szeretnéd, hogy a lábbelid vacsora legyen, javaslom, hogy szerezz be egy kongót, rajongása tárgyát – persze csak utánad.
Szeret és gondoskodik rólad, még fürdés után is szétnyalogat, ha esetleg valahol koszos maradtál volna, sőt, a macskaalmot is szívesen “takarítja” helyetted.
Az utcán is hű barát, gyönyörűen baktat melletted – feltéve, hogy előtte minimum fél óráig megállás nélkül táncolt, például az idegeiden.
Egy átlagos parkban fellelhető minden élőlényen teszteltük, még a madarakat is kedveli. Kergetni.
Tökéletes társad tehát Luna, ha szeretet és kutyanyál hiányban szenvedsz, ha “kutyapárnára” vágysz, ha szeretnéd, hogy valaki örök figyelmével kitüntessen. Virágot és csokit mondjuk nem vesz sem neked, sem helyetted, minden másra azonban ott van Luna.”

Luna iránt a 06-30-444-1682-es számon lehet érdeklődni.

 

Luna képekben

Related Projects
 • Vaczak
  Vaczak
  Gazdikereső Kutya Kistermetű
 • Sugi
  Sugi
  Gazdikereső Kutya
 • Tingli
  Tingli
  Gazdikereső Kutya Kistermetű
 • Tangli
  Tangli
  Gazdikereső Kutya Kistermetű

Start typing and press Enter to search