Idősebb ám, de fiatalos hölgy keresi szerető társát vagy családját.

Tappancs vagyis Mami egy korát meghazudtoló idős testbe zárt gyermek kutya.
Miért gyermek? Mert nem tud (vagy nem akar – ugye, mint mi is!) felnőni, kell mindig valami plüss vagy játék, amivel folyamatosan a szájában járkálhat. Észlelhető hogy még kajla, mint ha nem szokott volna hozzá az évek alatt, hogy nagyra nőtt. Hiába senior tartja azt a mondást, hogy jó pap holtáig tanul így mindennap tanul új dolgokat. Napok alatt megtanulta a kapu szabályt, a vacsora engedélyhez való szoktatását és nem zavarunk senkit, míg eszik. Élete a cirógatás és az alvás, nagyon szeretné, ha lenne mellette egy simogató gép, ami 0-24-ben simogatja a buksiját.
Mivel eléggé fiatalos így játékra is könnyen kapható, igaz megválogatja, hogy kivel játszik, mert hát nem lehet azt csak úgy ám bárkivel, először szeret ismerkedni. De néha mindhiába fiatalossága és játékossága ezt mind felül tudja bírálni a lustasága. Imád aludni, imád horkolni (de nagyon), imád az ágyon, a kanapén a fotelben a földön, a szőnyegen a zuhanyzóban a WC mellett a füvön és még szerintem a világűrben is szunyókálni egyet, néha ülve is. Nem kizárt, hogy pont ez tartja frissen. (Bevallom, irigylem nem is kicsit). Ha egyszer elaludt, akkor jobb, ha megvárod, hogy magától kelljen fel, mert felébreszteni kész kihívás, lehet a fejét, lehet a lábát, lehet a farkát, lehet az egész kutyát rázni Ő maximum horkant egy nagyobbat. Sétákat bírja, kicsit lassú, kicsit lomha, de legtöbbször mindent legalább ötször meg kell szagolnia.
Sajnos apró problémás alkatrésze is van, mégpedig a füle, nem vagyok benne biztos, hogy egészségügyi probléma inkább sokszor az alkalmi süketséget tapossa.
Nincs, akivel ne barátkozna meg, lehet az cica, gyerek, ember, plüss és bármi más. Valószínűleg átélte már az anyaságot, mert apróbb termetű kutyákat saját kölykének tekinti és próbálja őket terelgetni.
Minden reggel mikor munkába megyek, szépen ül az ajtó mellett és várja, hogy kapjon egy puszit. Mintha mormogná magában, hogy siess haza kisfiam. Már várom, mikor szól, hogy otthon hagytam valamit.
Mivel kulturált (leszámítva az illemszabályokat) így lakást rendeltetésszerűen használja, tudja mi a kocsiba ki- és beszállás (itt mondjuk, el tudja játszani a dívát és várja a segítséget). Rombolni nem rombol – szándékosan -, ha nagyon örül, akkor elfelejti, hogy milyen hosszú is a farka és éppen merre csapdos vele (ezen már dolgozunk).
Számára a legjobb megoldás egy kertes ház lenne megfelelő, de beéri egy sima társasházi lakással is.
Igényei nem nagyon vannak a simogatáson és a neadjáknekemszáraztápot dolgokon kívül.
Reméljük sikerül neki társat/társaságot találni, akit hűen szerethet.

Tőrös Egon Richárd

Tappancs iránta 06-30-444-1682-es számon lehet érdeklődni.

 

Tappancs képekben

 

 

Related Projects
 • Zalavári Zoé
  Zalavári Zoé
  Gazdira talált kutya Közepes méretű
 • Lujzi
  Lujzi
  Gazdira talált kutya Közepes méretű
 • Szőlő
  Szőlő
  Gazdira talált kutya Közepes méretű
 • Szörcsi
  Szörcsi
  Gazdira talált kutya Kistermetű

Start typing and press Enter to search