Rendszeresen is segíthetsz! Vegyél részt az alábbi programjainkon!

A szokásos tárgyi és a pénzadományokon túl azoknak, akik hosszú távú és kényelmesen kivitelezhető, de mégis órási segítséget szeretnének nyújtani védenceinknek és a mindennapi munkánknak, dolgoztunk ki két programot.

A Remény program magánszemélyeknek szól, havonta egy kisebb összegű utalással, és a Főnix program  vállalkozások számára kutyánkénti kb. 30.000 Ft összeggel, hogy a társadalmi szerepvállalásban ilyen módon is részt vehessenek.

Magánszemélyeknek

Remény program

Nem titok, túlvállaltuk magunkat.

Nem csak a 25-30 gazdikereső kutyánkról gondoskodunk folyamatosan, akik a legmagasabb színvonalú orvosi ellátást kapják, hanem preventív projekteket is folytatunk. Kutyacsaládokat ivartalaníttatunk, hogy ne szülessen még több árva erre a világra …

Több várólistásunk is van, akik csak akkor tudnak az Egyesület védőszárnyai alá kerülni, ha felelősen, átgondoltan tudjuk garantálni számukra a jövőt.

Továbbra is a megszokott színvonalon és az eddigiek szerint szeretnénk életeket menteni, amihez a Ti támogatásotokra is számítunk.

2016. márciusában elkezdtük „Remény program” néven egy állandó mentori hálózat felépítését, amelyhez bárki csatlakozhat, ha vállalja, hogy havi min. 1000,-Ft-tal támogatja Egyesületünket. Aki egyetért céljainkkal, folyamatos és átlátható működésünk elnyeri tetszését és szeretne ebben részt venni, ki kell töltenie egy adatlapot és a megjelölt dátumtól kezdődően havonta utalnia a vállalt összeget.

Csak így tudunk felelősen tervezni és új kutyákat megmenteni.

 

Jelentkezés:

ebremeny@ebremeny.hu
Segíts nekünk, adj reményt kutyáinknak!
Köszönjük!

Rendszeres utalásod ide küld majd:

EBREMÉNY KUTYAVÉDŐ EGYESÜLET
SZÁMLASZÁM: 11600006-00000000-35908669
ADÓSZÁM: 18725227-1-42
IBAN: HU69 116000060000000035908669
SWIFT KÓD: GIBA HU HB

Vállalkozások, Céges támogatók számára

Főnix program

2016-ban indítottuk el Főnix programunkat, melynek lényege, hogy a vállalkozások társadalmi szerepvállalására építve olyan felelős cégeket találjunk, akik vállalják, hogy egy újonnan bekerülő mentvényt segítenek elindítani az igazi élet felé, azaz fedezik oltási-, chip- és ivartalanítási költségét. Ez kb. 30.000,-Ft kiadást jelent egy kutya esetében. Ezzel nagy terhet vesznek le az Egyesület válláról, de természetesen a kutya elhelyezési-, élelmezési és egyéb állatorvosi költségeit a gazdisodásáig az Ebremény Kutyavédő Egyesület vállalja.

Tudjuk, hogy a társadalmi szerepvállalásban való részvétel fontos döntés minden cég működése során. Egy lehetőség, mellyel a civil szférát segítve, kicsit jobbá tudják tenni a világot.

Természetesen, a Főnixprogram támogatóit honlapunkon és facebook oldalunkon is feltüntetjük, illetve szívesen egyeztetünk további együttműködési lehetőségről is.

A Főnix program első támogatója a Hotel Grante volt.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, várjuk megkeresését.

 

TELEFONON
06-30-444-1682

EMAILEN
ebremeny@ebremeny.hu

Start typing and press Enter to search