Atyaég, mindjárt itt a szülinapunk!

 In Egyéb

Úgy látszik, ez az év a helyek és helyszínek terén sem alakul könnyen. De szerencsére mindig akad egy e-mail, ami aztán megoldja a helyzetet.

A születésnap helyszínével sem voltunk máshogy. Köszönjük az ötletet, a telefonszámot és köszönjük a Dürer Rendezvényháznak, hogy helyet biztosítanak nekünk,kutyáinknak és vendégeinknek.

Szóval két héttel előtte “már” van helyszín, így szeretettel várunk mindenkit a 11. születésnapunkon, a Dürer Rendezvényházban.
Mindenki nyugodjon meg, idén nem lesz programterv, mert tavaly sem tudtuk tartani a beosztást 😛

 

Ami eddig biztos:

-Bazár

Ide várjuk a felajánlásokat, ugyanúgy mint az online licitünkre (ami idén már nem lesz sajnos), e-mailben az ebremeny@ebremeny.hu-ra. De akár aznap is kihozhatod, lényeg, hogy jó állapotban legyen és mások számára még használható legyen.

 

-Svédasztal

Ide várjuk a finomságokat, mint minden évben 😉

 

-Kutyakeksz verseny (csak házi készítésű indulhat)

Természetesen az első helyezett nem marad jutalom nélkül 😉

 

Lesz még tombola ééés készülünk egy meglepetéssel is, egy régen várt és kért igényt elégítünk majd ki. Reméljük sokaknak tetszeni fog, mi nagyon várjuk, hogy megmutassuk nektek! 😉

Velünk lesz  a  Dogs Life / Kutyás Cuccok – Egyedi Kutyás Ajándékok, Kutyafelszerelés és Tomi, aki a hangulat, hangosítás és online licit karmesterünk, valamint a csodásan ügyes csajok, a 4CS , akik biztosan hoznak magukkal kézzel készített kutyás felszereléseket és kiegészítőket.

 

Reméljük, hogy kedvenc csoportunk, az Ebreménytől örökbefogadott kutyák/cicák és gazdáik csoportja is kilép az offline térbe, és minél több exEbreményes kutyussal látogattok majd ki.
De természetesen bármilyen más blökit is várunk nagy szeretettel, aki érvényes veszettség elleni oltással és mikrochippel rendelkezik.
Sőt, kutya nélkül is jöhettek.

 

Csatlakozzatok az Facebook eseményhez, ahol a “nagy napig” még több részletet megosztunk veletek.

Szülinapos esemény

 

Várunk mindenkit szeretettel,

Az Ebremény csapata

Recent Posts

Start typing and press Enter to search