Foxi egy végtelenül nyugodt és békés, kb. 10 éves kan kutya.

 

Ideiglenes befogadója így ír róla:

Minden szeretetért és figyelemért nagyon hálás. Barátságosan kéri, hogy foglalkozzunk vele, anélkül, hogy erőszakosan vagy akaratosan viselkedne.

Napközben sokat pihen/alszik, szóval nem viseli meg a tétlenség, ugyanakkor a bezártságot nem szereti. Naponta többször kimegy egyedül a kertbe, és ha mi is kinn vagyunk, minden percét körülöttünk tölti. Imádja a napsütést, a szellőt, ezért előszeretettel alszik nap-közben kinn, ha az idő engedi.

Kistestű állatainkkal nagyon jó viszonyt ápol, kutyával és macskával egyaránt kíváncsian, de nagyon óvatosan és szeretetteljesen bánik. Olykor játékra hívja őket, ha nagyon izgatott, de sosem bántotta egyik állatunkat sem.

Nagyobb testű kutyákkal sajnos ugyanez nem mondható el. Előfordult, hogy a sétáltatás közben szembe jövő nagytestű kutya inkább félelmet/agressziót váltott ki belőle, de még ekkor is könnyen megfogható a kutya.

Hosszan tartó egyedüllét megviseli. Akkor érzi magát a legjobban, ha legalább egyvalaki otthon van vele, akár gazdi, akár másik állat. Nem tesz kárt semmiben, akármilyen stresszes, de ha nagyon szorongatja a magány, elkezd ugatni beláthatatlan ideig.

Hibás hallása végett (süket) a többi állatot figyeli, és rájuk támaszkodva tölti a napjait, ezért szerintük jobb, ha nem egyedüli állatként tartják.

Összességében egy nagyon könnyen tartható, alacsony igényű, rendkívül békés, és végtelenül hálás kutya Foxi, aki csurig tele van szeretettel.

Foxi iránt a  06-30-444-1682-es telefonszámon lehet érdeklődni vagy az ebremeny@ebremeny.hu-ra várjuk bemutatkozó leveleiket.

Foxi képekben

Related Projects
 • Molly
  Molly
  Gazdikereső Kutya
 • Matyi
  Matyi
  Gazdikereső Kutya
 • Zsebi
  Zsebi
  Gazdikereső Kutya
 • Teo
  Teo
  Gazdikereső Kutya

Start typing and press Enter to search