Hogyan tudsz segíteni?

Egyesületünk céljául tűzte ki, hogy minél több kóborló, kidobott, bántalmazott, Illatos úton vagy az ország különböző gyepmesteri telepein sínylődő kutyát szerető gazdához juttasson. Sajnos anyagi lehetőségeink egyelőre korlátozottak. Borzasztó érzés nemet mondani egy-egy segítségkérésre, éppen ezért bárminemű adományt örömmel fogadunk, hiszen ezáltal még több rászoruló ebet tudunk menteni.

Kérlek segíts, hogy segíthessünk!

Ahogyan támogathatod Egyesületünket:

Kutya örökbefogadása

Legjobban annak örülünk, ha egy-egy védencünk végre szerető otthonba kerülhet.

Pénzadomány

Akár 100 Ft is segíthet, hiszen sok kicsi sokra megy! Ezek lehetnek egyszeri vagy havi rendszerességű utalások vagy készpénz adományok, de akár az Adód 1%-át is felajánlhatod.

Étel kutyáink számára

Szívesen fogadunk száraztápot, kutyakonzervet, jutalomfalatokat.

Bárminemű állatgyógyászati készítmény

Kullancs- és bolhairtó szerek, gyógyszerek, vitaminok.

Tárgyi adományok

Legnagyobb szükségünk nyakörvekre és pórázokra van, de szívesen fogadunk minden kutyatartáshoz szükséges eszközt, játékot is.

Pokrócok, törölközők, nagy rongyok

Nagyon fontosak, hiszen kutyáink kényelmét szolgálják. Folyamatosan arra törekszünk, hogy védenceink tiszta, puha fekhelyen pihenhessenek.

Akár 50 órás igazolásra is!

Sétáltatás

Azon kutyáink, akiket nem sikerül családoknál elhelyeznünk, a Népligetben található kutyapanzióban töltik napjaikat. Ők egytől-egyig nagyon hálásak minden rájuk irányuló figyelemért, törődésért és simogatásért.

Nagyon szeretnek egy kicsit kizökkenni a mindennapok monotonságából és hatalmasat sétálni a liget hűs fái alatt. Pontosan e miatt keresünk sétáltatókat.

Diákoktól a nyugdíjaskorig mindenkit szeretettel várunk hétvégenként! Pontos időpontokért tájékozódj facebook oldalunkról.

Ha van kocsid és/vagy időd

Szállítás

Kutyáink, esetleg adományok fuvarozása.

Legyél a perselypontunk

Olyan vállalkozások jelentkezését is várjuk, akik szívesen segítenének nekünk azzal, hogy az üzletünkben elhelyeznek egy perselyt, amibe gyűjtenek nekünk.

A kiskedvenc mindennemű ellátását az Egyesület finanszírozza

Ideiglenes befogadás

Átmeneti gondozást jelent családi körülmények között, míg a befogadott kutya végleges otthonra nem talál.

A legtöbb eb, aki hozzánk kerül valamilyen szinten sérült. Van, aki hetek óta az utcán élt kitéve az emberi gonoszságnak és az időjárás viszontagságainak. Olyan is akad, akit a gazdája hanyagolt el, rosszabb esetben súlyosan bántalmazott.

Az Illatos útról és más gyepmesteri telepekről is mentünk, ezeken a helyeken köztudott, hogy a kutyák egy apró kennelbe vannak bezárva és még sétáltatási lehetőség sincs számukra. Árváinknak határtalan szüksége van a figyelemre, törődésre és szeretetre, amit leginkább családi környezetben kaphatnak meg. Éppen ezért keresünk olyan önkénteseket, akik átmeneti időre vállalják az általuk kiválasztott kis lélek gondozását és szocializálását mindaddig, míg a megfelelő gazdi jelentkezik és védencük végleges otthonába költözhet. Természetesen a kutya mindennemű ellátását az Egyesület finanszírozza, de örömmel vesszük, ha az ideiglenes befogadó átvállalja a felmerülő költségek egy részét.

Te is legyél ideiglenes befogadó és add vissza egy hányattatott sorsú kutya hitét az emberekben!

Azon állatbarátoknak és cégeknek, akik nem tudnak kutyát tartani

Virtuális örökbefogadás

Új lehetőség azoknak az állatbarátoknak, akik nem tudnak kutyát tartani, vagy örökbefogadni, de szívesen gondoskodnának egy elhagyott, kivert kis életről.

A virtuális örökbefogadás azt jelenti, hogy a jelentkező jelképesen örökbe fogadja az általa kiválasztott kutyát. A kutyus továbbra is a panzióban, vagy ideiglenes befogadójánál marad, de virtuális gazdája hozzájárul (bármilyen csekély összeggel is) kis kedvence gondozásához: a panziódíjhoz, eltartási költségekhez, vagy orvosi ellátásához, esetleg, ha szükséges, a kutyus szállításához.

A virtuális gazdi nevét feltüntetjük védence adatlapján (amennyiben ehhez hozzájárul), rendszeresen tájékoztatjuk védence állapotáról és a támogatás felhasználásáról. Meg lehet adni cégnevet is támogatónak, így reklámértékkel is bír a kiválasztott kutya adatlapja. Céges támogatóink esetén a támogató cég weboldalát is belinkeljük az adatlapon.

Előre megbeszélt időpontban a virtuális örökbefogadó meglátogathatja és sétáltathatja is védencét (különösen örülnénk ennek, ha kedvence panzió-lakó) Szívesen készítünk a virtuális gazdival és védencével közös fotókat is.

Minden esetben szerződést kötünk a virtuális örökbefogadóval, amely magába foglalja az “örökbefogadó” neve mellett a kiválasztott kutya nevét és a támogatásra szánt összeget is. A szerződés mindaddig él, míg a kiválasztott kutya az Egyesületünk gondozásában van. Amint a kutyus végleges gazdira talál, az Egyesület értesíti a virtuális gazdit az örömteli hírről. Örömmel vesszük, ha a végleges gazdihoz szállításnál a virtuális gazdi is elkíséri védencét.

…és végezetül a segítségnyújtás jutalma nem más, mint egy hálás szempár, bújás, hízelgés és sok-sok kutyapuszi.

Start typing and press Enter to search