Ideiglenes befogadás

  • Átmeneti gondozást jelent családi körülmények között, míg a befogadott kutya végleges otthonra nem talál.

  • A legtöbb eb, aki hozzánk kerül valamilyen szinten sérült. Van, aki hetek óta az utcán élt kitéve az emberi gonoszságnak és az időjárás viszontagságainak. Olyan is akad, akit a gazdája hanyagolt el, rosszabb esetben súlyosan bántalmazott.

  • Az Illatos útról és más gyepmesteri telepekről is mentünk, ezeken a helyeken köztudott, hogy a kutyák egy apró kennelbe vannak bezárva és még sétáltatási lehetőség sincs számukra. Árváinknak határtalan szüksége van a figyelemre, törődésre és szeretetre, amit leginkább családi környezetben kaphatnak meg. Éppen ezért keresünk olyan önkénteseket, akik átmeneti időre vállalják az általuk kiválasztott kis lélek gondozását és szocializálását mindaddig, míg a megfelelő gazdi jelentkezik és védencük végleges otthonába költözhet. Természetesen a kutya mindennemű ellátását az Egyesület finanszírozza, de örömmel vesszük, ha az ideiglenes befogadó átvállalja a felmerülő költségek egy részét.

Te is legyél ideiglenes befogadó és add vissza egy hányattatott sorsú kutya hitét az emberekben!

Hogyan támogathatod munkánkat?

Örökbefogadás, ideiglenes befogadás

Védenceink csak arra várnak, hogy az álomgazdi eljöjjön értük! Ha azonban nem is tudod örökbefogadni őket, ideiglenes gazdiként is segíthetsz nekik!

Sétáltató

Ha van időd, gyere el sétáltatni! Védenceink imádják, hogyha kimozdulhatnak!

Adományok

Akár tárgyi, akár pénzbeli adományról legyen szó, szervezetünk minden segítséget örömmel fogad!