Hogyan tudsz segíteni?

Egyesületünk céljául tűzte ki, hogy minél több kóborló, kidobott, bántalmazott, Illatos úton vagy az ország különböző gyepmesteri telepein sínylődő kutyát szerető gazdához juttasson. Sajnos anyagi lehetőségeink egyelőre korlátozottak. Borzasztó érzés nemet mondani egy-egy segítségkérésre, éppen ezért bárminemű adományt örömmel fogadunk, hiszen ezáltal még több rászoruló ebet tudunk menteni.

Kérlek segíts, hogy segíthessünk!

Hogyan támogathatod munkánkat?

Örökbefogadás, ideiglenes befogadás

Védenceink csak arra várnak, hogy az álomgazdi eljöjjön értük! Ha azonban nem is tudod örökbefogadni őket, ideiglenes gazdiként is segíthetsz nekik! Részletek

Sétáltató

Ha van időd, gyere el sétáltatni! Védenceink imádják, hogyha kimozdulhatnak!

Étel kutyáink számára

Szívesen fogadunk száraztápot, kutyakonzervet, jutalomfalatokat.

Bárminemű állatgyógyászati készítmény

Kullancs- és bolhairtó szerek, gyógyszerek, vitaminok.

Tárgyi adományok

Legnagyobb szükségünk nyakörvekre és pórázokra van, de szívesen fogadunk minden kutyatartáshoz szükséges eszközt, játékot is.

Pénzadomány

Akár 100 Ft is segíthet, hiszen sok kicsi sokra megy! Ezek lehetnek egyszeri vagy havi rendszerességű utalások vagy készpénz adományok, de akár az Adód 1%-át is felajánlhatod.

Szállítás

Kutyáink, esetleg adományok fuvarozása.

Virtuális örökbefogadás

Ez egy lehetőség azoknak az állatbarátoknak, akik nem tudnak kutyát vagy macskát tartani, vagy örökbefogadni, de szívesen gondoskodnának egy elhagyott kis életről.
Részletek

Legyél a perselypontunk

Olyan vállalkozások jelentkezését is várjuk, akik szívesen segítenének nekünk azzal, hogy az üzletünkben elhelyeznek egy perselyt, amibe gyűjtenek nekünk.

a segítségnyújtás jutalma nem más, mint egy hálás szempár, bújás, hízelgés és sok-sok kutyapuszi.