Virtuális örökbefogadás

  • Ez egy lehetőség azoknak az állatbarátoknak, akik nem tudnak kutyát vagy macskát tartani, vagy örökbefogadni, de szívesen gondoskodnának egy elhagyott kis életről.

  • A virtuális örökbefogadás azt jelenti, hogy a jelentkező jelképesen örökbe fogadja az általa kiválasztott állatot. Az állat továbbra is a panzióban, vagy ideiglenes befogadójánál marad, de virtuális gazdája hozzájárul (bármilyen csekély összeggel is) kis kedvence gondozásához: a panziódíjhoz, eltartási költségekhez, vagy orvosi ellátásához, esetleg, ha szükséges, a kutyus vagy cica szállításához.

  • Előre megbeszélt időpontban a virtuális örökbefogadó meglátogathatja és sétáltathatja is a kutyát (különösen örülnénk ennek, ha kedvence panzió-lakó).

  • Szívesen készítünk a virtuális gazdival és védencével közös fotókat is, és mindenkinek küldünk egy oklevelet online formában, a virtuális örökbefogadásról.

  • Az örökbefogadás mindaddig él, míg a kiválasztott állat az Egyesületünk gondozásában van. Amint végleges gazdira talál, az Egyesület értesíti a virtuális gazdit az örömteli hírről.

Hogyan támogathatod munkánkat?

Örökbefogadás, ideiglenes befogadás

Védenceink csak arra várnak, hogy az álomgazdi eljöjjön értük! Ha azonban nem is tudod örökbefogadni őket, ideiglenes gazdiként is segíthetsz nekik!

Sétáltató

Ha van időd, gyere el sétáltatni! Védenceink imádják, hogyha kimozdulhatnak!

Adományok

Akár tárgyi, akár pénzbeli adományról legyen szó, szervezetünk minden segítséget örömmel fogad!