A házirendben ismertetett szabályok minden önkéntesre (önkéntes az, aki saját döntése alapján az alapítvány javára ellenszolgáltatás nélkül, rendszeresen munkát végez) vonatkoznak. Ezektől eltérni csak külön megállapodás alapján lehetséges. A házirendben nem szabályozott ügyekben minden esetben az Ebremény kutyavédő egyesület vezetőjét Győrffy Viktóriát kell keresni. Az önkéntesek az egyesületnek nyújtott önkéntes munkájuk közben, a kutyapanzióban tartott Ebreményhez tartozó kutyák sétáltatása közben, a házirendet magukra nézve kötelezően fogadják el.

-16-18 éves korúak önkéntes munka végzése az egyesületnél a közösségi szolgálat teljesítése keretében lehetséges, melyhez írásos szülői engedély szükséges, ennél fiatalabbak csak szülői felügyelettel vehetnek részt az önkéntes munkában.

-18 év feletti személy kizárólag a saját felelősségére végezhet önkéntes munkát.

– Az önkéntes tudomásul veszi, hogy az egyesület nem vállal felelősséget semmilyen az önkéntes munka végzése során elszenvedett esetleges balesetért, fertőzésért, anyagi kárért. Az önkéntes az egyesület felé kártérítési igénnyel nem élhet.

– Az önkéntes értékeiért, személyes tárgyaiért az egyesület felelősséget nem vállal.

– Az önkéntes tudomásul veszi, hogy az elvégzett munka társadalmi jellegű, azért ellenszolgáltatás nem jár.

– Az állatok hergelése, ijesztgetése és bárminemű bántalmazása szigorúan tilos!

– Az állatokat etetni kizárólag a gondozók és a vezetők beleegyezésével szabad.

– Kutyákat sétáltatni kizárólag pórázon szabad.

– Kutyát kihoznia kennel sorról a kutyapanzióban tartott Ebreményes kutyák közül, a gondozók kíséretében lehet.

– A hétvégi közös kutyasétáltatásokon kívül, kutyákat sétáltatni önállóan, más időpontban, Győrffy Viktóriával való előzetes egyeztetéssel lehet, megfelelő gyakorlat után.

– Kutya elvesztése vagy balesetveszély észlelésekor az önkéntes segítő köteles azt azonnal Győrffy Viktóriának jelezni.

– Az önkéntes tudomásul veszi a weboldalon olvasható önkéntes munkával kapcsolatos tudnivalókat.

– Mindazon személy, aki a házirendet nem tartja be, vagy megszegi, köteles az önkéntes munkáját az egyesületnél azonnal felfüggeszteni.

Start typing and press Enter to search