Közeleg a tizedik..

 In Egyéb

Idén ünnepeljük, idén jubilálunk. Ez lesz a 10. születésnapunk. Annyi minden történt ez idő alatt, annyi embert hozott össze az Ebremény, akik sosem találkoztak volna. Barátságok születtek. Volt nagyon sok nevetés, szerencsére kevesebb vita (azért nem számszerűsítenénk). 🙂

Sok ember jött, majd ment és szerencsére volt, akik maradtak. De mindenkiben nyomott hagyott az egyesület.

Ezen a születésnapon ezt a 10 évet is próbáljuk összefoglalni, megünnepelni. Ünnepelni a csodálatos kutyákat és macskákat, akik nálunk voltak és vannak, a segítőink önkéntes munkáját, ideiglenes befogadóinkat, fotósainkat, az állatorvosokat, a panziósokat, a sétáltatókat, támogatóinkat, követőinket, mindenkit, aki eddig részt vett a munkánkban.

Ezért is szeretnénk, hogyha eljönnétek ti, akik részesei voltatok és vagytok az Ebreménynek. Illetve ha még nem vagy, de szeretnél megismerni minket vagy csak szimpatizálsz velünk, akkor neked is itt a helyed.

Próbáltunk lehetőségeinkhez mérten kicsit többet összehozni, mint az eddigi születésnapokon. A nagy pályán leszünk a Strázsa kutyaiskola és panzióban, sátorral is készültünk, különböző programokkal, fotókiállítással. És persze azért lesz a szokásos evés-ivás, tombolázás is.

Hozd magaddal kutyusod illetve minden mennyiségben várunk üdítő italokat, sütiket, édeset és sósakat, de akár szendvicseket is a közösségi piknikhez.

Licitfelajánlások is jöhetnek még az ebremenylicit@gmail.com-ra. Illetve ha jössz a születésnapunkra, elég ha oda hozod, de akkor kérlek 13.00-ig érkezz meg velük.

 

Várunk mindenkit sok szeretettel!

Az Ebremény csapata

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search