Gazdát keres Barnus, a kb. 2016.08. hóban született fiatal, shar-pei keverék fiú kutyus.

Barnus közepes méretű, impozáns megjelenésű kutya, erős, izmos testalkattal és büszke testtartással. Szőrzete fényes, tömött, selymes.
Minden kutyával remekül kijön, igényli a társaságukat. Szeret velük játszani, kergetőzni, imád részese lenni a falka életének.
Emberekkel szembe eleinte félénk, visszahúzódó. Ha valaki Őt választja annak türelemmel, szeretettel kell kinyitnia a szívét. Megéri! Ha valakit megkedvelt, a bizalmába fogadott, azzal szemben egy huncut, játékos, bújós, simikérő, bűbájos mackóvá változik.
Jó jelzőkutya, de nem ugat feleslegesen.
Imádja a finom falatokat, étellel jól motiválható. Pórázon szépen sétál, az autóban nyugodtan utazik, szobatiszta. Szeret ugyan lustálkodni, de igényli a mozgást, futást, hosszú sétákat.
Kertes házba, kinti-benti tartásra ajánljuk, de egy aktívabb, akár a kirándulást szerető gazdi mellett lakásban is jól érezné magát.
Ha a gazdi elnyerte a bizalmát egy tökéletes családi kutya válhat belőle, hiszen higgadt, türelmes és egy szemernyi agresszió sincs benne.
Barnus chipelve, oltva, parazitamentesítve, ivartalanítva várja az álomgazdit!

Szeretnénk neki egy olyan gazdit találni, aki megmutatja neki, hogy milyen biztonságban lenni és milyen az, ha szeretik és foglalkoznak vele. Ha Te vagy az vagy tudsz ilyen embert, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot.

Barnus iránt a 06-30-444-1682-es számon lehet érdeklődni.

 

Barnus képekben

 

Related Projects

Start typing and press Enter to search