Bonsai KÁJ, panel pásztor gazdit keres!

Mindig is tetszettek a pásztorkutyák, de az életkörülményeid, vagy a habitusod miatt mégsem mered bevállalni? Akkor ne menj sehová, mert lehet, hogy megtaláltad életed kutyáját!

Gazdit keres Csíkos, a 10 hónap körüli KÁJ keverék szuka.

Csíkos egy pásztorkutya küllemével, de egy labrador méretével és személyiségével rendelkezik. Végtelenül jóindulatú, kedves kutya, válogatás nélkül cuki emberekkel (gyerekekkel is), és kutyákkal egyaránt. Egy év alatti, szinte még kölyök, de nem túl hebrencs, (na jó azért kicsit igen:) összességében viszonylag alacsonyabb energiaszintű kutya. Nem kell, hogy tanyád vagy birtokod legyen, sima kertes házba (de szoktatással akár lakásba is) ideális, nem szökik, nem rombol, nem ugatós (bár örömében, izgatottságában szeret tutulni, magyarázni.)

Csíkost törött lábbal találták, ezért jobb hátsó lábán combcsont fejezést hajtottak végre a Fuziovet profi dokijai, fizioterápiája megkezdődött az Ebfizios lányok arany kezei között. Ez hosszadalmasabb folyamat lesz, melyet a leendő gazdinak is vállalnia kell, de így jó esélye van, hogy Csíkos teljes, fájdalommentes életet éljen, és a mozgásán is csak minimálisan vagy semennyire se látszódjon majd ez a sérülés. Ezzel együtt kizárólag családi kutya lehet majd, komolyabb sportolásra nem lesz alkalmas. (Sétákra, kirándulásokra viszont kiválóan) Pórázhoz, boxhoz, autóhoz szokott.

 

Csíkos iránt  a 06-30-444-1682-es telefonszámon lehet érdeklődni vagy az ebremeny@ebremeny.hu-ra várjuk bemutatkozó leveleiket.

Csíkos képekben

 

Related Projects

Start typing and press Enter to search