Diesel ideiglenes befogadójának írása:

Macska, aki elkezdte önmaga ivartalanítását. Hogy csinálta? Nem tudjuk, de elkezdte és sürgősen be kellett fejezni.

Macska, akinek nagymama illata van. Ki nem szereti a nagymamáját?

Macska, aki úgy viselkedik sokszor, mint egy kutya. Csoda? Nem, élete eddig legtöbb részét kutyák mellett töltötte és tetszik neki a kutya mentalitás bizonyos részei. Papucsot, cipőt rágcsál (DE nem teszi tönkre!). Reggelit,ebédet,vacsorát csinálsz? Ott lesz melletted és boci szemekkel kunyerál.

Macska, aki pár óránként Flashnek képzeli magát. Néha rájön az ötperc (se több, se kevesebb) és villámként cikázik. Sokszor túl gyorsan halad a fékező képességéhez képest és meg-megfejel valamit.

Macska, akinek a kedvence a Scooby Doo (vagy Benny Hill). Noha nem mondta, de tuti látta már, remek látvány, mikor a kutyát kergeti a szobába, majd a másik pillanatban kifelé onnan, de akkor már Ő rohan előre és a kutya utána. Hihetetlen, de 10 percet simán elszórakozik így legalább napi egyszer.

Macska, aki keménynek mutatja magát. De hiányzik egy igazi szerető gazdi, nem sűrűn bújik az emberhez, de ha elkapod akkor nem bánja, hogy simogatod (főleg a nyakát).

Macska, aki tudja, hogy hol nem harapunk, karmolunk. Emberi arcra sose támad, kezet imádja rágcsálni főleg, ha szóvá akarod tenni, hogy megnőtt a pocakja.

Macska, aki gyerekbarát. Szívesen eljátszadozik és sokkal finomabb egy gyerekkel, mint egy felnőttel.

Szóval Diesel, nagyjából 1 év körüli ex kandúr. Barátja az embernek, kutyának, macskának, gyereknek, kereknek, négyszögletesnek, kockának, négyzetrácsnak vagyis mindennek.

Diesel iránt érdeklődni a hello@torosegon.com email címen +36703172589 vagy a +36304441682 telefonszámon lehet.

 

 

Diesel képekben

Related Projects

Start typing and press Enter to search