Ha Jóbarátot keresel, ha vendéglátózol, ha az eü-ben mozgolódsz, vagy ha csak egyszerűen szeretnél egy dorombolót otthonra, akinek a rabszolgája lehetsz, akkor most itt a lehetőség.

 

Büfét, azaz Fibi Büfét az egyik budapesti kórház udvarán látták meg, és olyan ellenállhatatlanul kacsintott, hogy tudták, ő már nem marad ott .

Gyors állatorvosi vizsgálat után eddig azt lehet tudni, hogy FIV/Felv negatív, nőstény, valószínűleg gyári kacsintással (vagy régebbi sérülés miatti) keresi az igazi otthont.

Fibi Büfé köszöni, jól van. Rendben átesett az ivartalanításon, megvolt az első kontroll is. A kezdeti nehézségek után már boldogan kaparja az almot (olyannyira boldogan, hogy nem elég a kennel, a fél szobát is beteríti)😀

Folyamatosan bújik, gyűjti a simit ezerrel, még a fésűnek és a karomvágó ollónak is hízeleg. Másik macska felé nem igazán nyit (maximum a száját, hogy rájuk fújjon), de némi kitartással valószínűleg szoktatható. A kutyák egy fokkal kevésbé zavarják, de leginkább csak embert szeretne magának.

Ami jöhet bármikor, mert nagyon szeretne egy saját rabszolgát…

Fibi Büfé iránt a 06-30-444-1682-es telefonszámon lehet érdeklődni vagy az ebremeny@ebremeny.hu-ra várjuk bemutatkozó leveleiket.

 

Fibi Büfé képekben

Related Projects

Start typing and press Enter to search