HETESKE 10 HÓNAP KÖRÜLI KAMASZKUTYA

Elütötték, cserben hagyták, ki tudja meddig feküdt a 7-es út mellett a kanyarban, a sárban, az árokban kiszolgáltatottan, rettegve iszonyú fájdalmakat átélve? És akkor megkapjuk a kérdést pár embertől:”Miért nem altattatjuk el?” Azért mert a történtek után ő élni akar és küzd, nap, mint nap, óráról órára kezdi összeszedni magát és hihetetlen erővel, alkalmazkodással gyógyul. Szóval Heteske leírhatatlanul hálás minden jó szóért, simogatásért, finom falatért, masszírozásért, de már akkor is csóvál, ha csak ránéz az ember. Részlegesen bénult a jobb mellső lába, jelenleg merevítő ortézist hord, ami megakadályozza a további deformációt. Időbe telik, amíg eredményt hozhat ez a megoldás. Viszont a futásban vagy más kutyákkal való játszásban őt ez nem zavarja.

Heti egy 10 hónapos ivartalanított, oltott kutyus. Gyerek és kutyabarát, cicákat nem bántja. Kert és lakásbarát, viszont a mamuszok a gyengéi 🙂

Heti egy szerencsés embert keres, aki őt választja és örökbe fogadja. Mert aki megosztja Hetivel a szívét, csak szerencsés lehet!

Heteske iránt a 06-30-444-1682-es számon lehet érdeklődni.

 

Heteske képekben

Related Projects
 • Dudu
  Dudu
  Gazdira talált kutya
 • Csivi
  Csivi
  Gazdira talált kutya
 • Sári
  Sári
  Gazdira talált kutya
 • Valkó
  Valkó
  Gazdira talált kutya

Start typing and press Enter to search