János várja, hogy valaki beleszeressen, és ezért mindent bevet.

 

János egy jagd terrier keverék, 2 éves fiú kutyus. Minden szempontból különleges. Gyönyörű, mindenki megcsodálja az utcán, és emellé végtelenül kedves és bújós. Nem lehet rá haragudni, bármit csinál. Aki őt választja, annak egész életére hűséges társa lesz, mert rendkívül ragaszkodó. Viszont hozzá elkötelezettnek kell lenni, mert egy igazi vadászkutya. A lakásban kezes bárány, az utcán 3 kézzel kell fogni, ha macskát, kacsát lát. Amikor nincs inger, szépen sétál pórázon, de mindig résen kell lenni.

Időigényes kutyus, átlagon felüli mozgásigénnyel, ezért én mindenképpen kerti kijárással ajánlanám csak őt. A lakásban nem bírja jól az egyedüllétet, csak rövid ideig. Sír és kapar, ha nincs eléggé lefárasztva, ami nála napi minimum két órát jelent. Munkakutya, ezért mentálisan is le kell fárasztani. Extrém intelligens, bármit pillanatok alatt megtanul. Olyan válassza őt, aki biztosítani tud neki sok sétát, kirándulást, simogatást, törődést.

János iránt a 06-30-444-1682-es telefonszámon lehet érdeklődni vagy az ebremeny@ebremeny.hu-ra várjuk bemutatkozó leveleiket.

János képekben

Related Projects

Start typing and press Enter to search