Nicot egy IX. kerületi kutyafuttatóban találták.

Chipje nem volt és eredeti gazdája nem jelentkezett.

Mi chipeltettük, oltottuk.

Fiatal, maximum 1-2 év körüli egészséges kan kutya.

Valószínűleg sosem tanították, így a kutyaiskola erősen ajánlott számára.

Nico ismerős emberekkel szemben nagyon bújós, simire éhes, barátságos kiskutya. Idegenekkel szemben először tartózkodó, de jutalom falattal a szívébe lehet férkőzni.

Folyamatosan nyüzsög, zsizseg, ugrik, szalad, mindent egyszerre akar csinálni és emiatt nincs ideje semmire. Minden érdekli, mindent meg akar nézni és örömét, izgatottságát vagy elégedetlenségét hangos ugatással fejezi ki.

Jelenleg erről nehéz letiltani, de dolgozunk rajta.

Folyamatosan a feje tetején pörög, ezért olyan gazdira lenne szüksége, aki ki tudja elégíteni a mozgásigényét és a kíváncsiságát, aki kellően határozott és kitartó ahhoz, hogy tanítsa.

Kiváló társ lehet sportoláshoz és ha megtanul koncentrálni akkor kutyás sportokban is jeleskedhet.

Kutyákkal szemben nagyon nyitott, érdeklődő, mindenkivel jóindulatú. Macskákkal a viszonya még nem ismert.

A pórázt ismeri, de séta közben még húz. Törekszik a kenneltisztaságra. Fontos, hogy idegen emberekkel, kutyákkal szemben ismeretlen helyzetekben (pl. babakocsi, bicikli, talicska) bizonytalan és fogát mutogatva, ugatva védi magát. Türelemmel és határozott, nyugodt viselkedéssel könnyen át lehet lendíteni ezen.

Idővel ez a tulajdonsága is fejlődni fog.

Nico iránt a 06-30-444-1682-es telefonszámon lehet érdeklődni vagy az ebremeny@ebremeny.hu-ra várjuk bemutatkozó leveleiket.

Nico képekben

Related Projects

Start typing and press Enter to search