Sheldon (Pitécske) a kb. fél éves, 8 kg-os kan kutyus gazdit keres.

Ideiglenes befogadója így ír róla:

 1.  Pókiszonyosoknak tökéletes választás, ugyanis megeszi őket. A kaszáspókok a kedvencei, gondolom mert csórikáim viccesen kalimpálnak a kis lábaikkal míg befalja őket. Amióta nálam van tudom, hogy ha valaha kedvem támadna katicát enni a szárnyait mindenképp köpjem ki, mert az nem finom.
 2.  Mikor idegállapotba jön – általában a szembeszomszéd robogója miatt – ugatás közben nyújtogatja a nyelvét. Feldolgozhatatlan.
 3.  Egyáltalán nem rombol. Az első 1-2 napban volt sírás és hiszti mikor egyedül maradt, de semmihez sem nyúlt. Hiszti mostanra már nincs, ügyesen lefekszik a helyére és alszik.
 4.  Szökős, próbálkozik a kapunál, A kertben most még csak felügyelettel lehet.
 5.  Kajla és hebrencs, de nem kezelhetetlenül magas energiaszinttel. Ha a kertben vagyunk szaladgál, játszik, fára mászik, legyet fog, de ha leülök a kanapéra mellém kucorodik, nem pörög feleslegesen. Terriertacskómix gazdaként ezt egy kisebb csodaként élem meg…
 6.  Pórázon egyre ügyesebb, néha még megmakacsolja magát, ha nem értünk egyet abban merre is kéne menni, de alakul.
 7.  Kertben már behívható, de előre elnézést a „jövendőbelijétől”, amiért az elején majd durván affektálva kell a PITÉÉÉÉÉÉCSKEEEE szót kurjongatnia.
 8.  Szobatiszta. Nem én tanítottam neki, akkor nem lenne az. Első éjszaka volt egy kis baleset, azóta semmi.
 9.  Rajong a kutyákért. De tényleg, majd szétesik, úgy örül. Ha rászólnak nincs sértődés, ha lemorogják rögtön reagál, percről percre ügyesebben mozog köztük. Mindig kapható egy kis játékra, szuper lenne, ha másik kutya/kutyák mellé mehetne. B verziónak jó lehet akár egy cica is, a szaladgálós-kergetőzős fajtából. A malacára nem féltékeny.
 10.  Ő az egyetlen a családban, aki örül, hogy van egy eperfánk. Tegnap pont akkor pottyant le egy érett darab, mikor a fát fixírozta. Ő meg nyilván rögtön meglátta az összefüggést, úgyhogy most kitartóan ül a fa alatt és bűvöli.
 11.  Nagyon fázós. Nem szereti az esőt. Egyáltalán nem. Ha én kimegyek jön Ő is, de ha nincs esemény inkább visszabújik az ágyába.
 12.  Nem sétál, üget. Mint a lovak. Úgy lóbálja a röhejesen hosszú lábait, hogy felkavarja maga körül a port.
 13.  Otthoni összebújós sorozatnézésre alkalmatlan, kb. 12 másodperc alatt alszik el a Jóbarátokon.
 14.  Kutyaágy ügyileg gazdaságos, elég lesz az S méret, mert ici-picire hajtogatja össze magát alvás közben. Mint egy kakaós csiga. Komolyan, én nem is tudom hová tűnnek olyankor a lábai…
 15.  Cicával rendeződött a viszonya, az első találkozás alkalmával kapott pár pofont, most már tudja mit szabad és mit nem.
 16.  Hihetetlen gyorsan tanul, nagyon meg akar felelni. Hálás. Nem ismerem az előéletét, de a partvistól, felmosótól és a hangos szótól fél.
 17.  Nem viharfélős.
 18.  Nem ás.
 19.  Ha rajta múlna minden egér végelgyengülésben halna meg. Ok, hogy elszalad egy 20 centire tőle a kertben, de Ő ezzel mit kezdjen..?? Az egér nem pók…
 20.  5 napja vív élet-halál harcot a malacával, de még most is vissza tudnám vinni az Ikeába, ha lenne blokk. Játékokra nem kell majd sokat költeni. A labdát még nem érti, de nem adom fel.
 21.  Ölbe véve fülcimpát rág, és ha nem figyelsz, tokán harap, ami egyszerre vicces és végtelenül megalázó…

 

Ha úgy érzed a 21. pont után, hogy Sheldont csak magadnak akarod, keress minket 😉

 

Sheldon iránt a 06-30-444-1682-es telefonszámon lehet érdeklődni vagy az ebremeny@ebremeny.hu-ra várjuk bemutatkozó leveleiket.

Sheldon képekben

Related Projects

Start typing and press Enter to search