„Bekönnyezel egy matyóhímzés láttán? Busójárás volt a jeled az oviban? Amíg a többiek Hot Wheels-el verettek a telepen, te karikás ostort csattogtattál? Butykosból iszod az irodai kávét?

Kapaszkodjatok hát a subákba Béláim az Úrban, mert berobbantjuk az életetekbe a hamisítatlan hungaronépinemzeti magyar kutyát egyenesen itthonról, a rubik kocka, a viceházmester, a golyóstoll, a törkölypálinka, a C-vitamin, az egymásra mutogatás és a műszak előtti rakétafogyasztás hazájából:

Íme, Siska Jurik, a májzli.

A Hajdúböszörményi gyepmesteri telepről szabadulva egyenesen az üzemorvosnál landolt, ahol megkapta dögvész elleni oltásait és a dzsipjét, aztán jött a nem annyira jó hír, szívférges, kezit csókolom. A laborja pozitív, a röntgenje viszont negatív (hurrá, hurrá), a szívultrahang vizsgálatát február 8-án fogja elvégezni dr. Péterfia Dalma és ez alapján dől el, melyik irányba kell indulnunk a kezeléssel.
Siskát ez persze a világon semmiben nem zavarja, amíg van kaja meg szeretés, addig minden van. Hamarosan kiderül, kutyapajtikkal, ne adj isten birikkel mennyire lehet fokozni a boldogságosságát, aztán ha belerázódott az életbe és pályára állítottuk a szívféreg-történetet, gazdikereső is lesz.”

Székely Daniella

https://mentesmaskent.weebly.com/

Siska iránt a 06-30-444-1682-es számon lehet érdeklődni.

 

Siska képekben

 

Related Projects
 • Kismocsok
  Kismocsok
  Gazdikereső Kutya Közepes méretű
 • Kormos
  Kormos
  Gazdikereső Kutya Közepes méretű
 • Lady
  Lady
  Gazdikereső Kutya Közepes méretű
 • Egérke
  Egérke
  Gazdikereső Kutya Közepes méretű

Start typing and press Enter to search