Sziszi egy 8 év körüli, egy labrador nagyon keveréke kutyus, akit gazdái költözés miatt altatásra vittek be a rendelőbe.

 

Ezt természetesen orvosaink megtagadták, mi pedig átvettük őt és elhelyeztük panzióban.

Oltott, chipes, ivartalanított szuka. Sajnos szívférges, gyógyszeres kezelés alatt áll.

Ha őszinték akarunk lenni, Sziszin nem akad meg az ember szeme.

A végletekig ismételt fekete, közepes méretű, legnehezebben örökbe adható féle. Viszont a külső jegyeit remek belső tulajdonságokkal kompenzálja. „Ne a borító alapján ítéld meg a könyvet” szokták mondani.

Sziszi egy ragaszkodó, igazi családi blöki, akinek mindene az ember. Eleinte picit félős, de gyorsan nyit. Leginkább simogatásra vágyik, arra, hogy foglalkozzanak vele, szeressék. Kedves kis gomb szemeivel, nézésével, boldog vigyorával elbűvöli az embert.

Kutyákkal kompatibilis, de az ő társaságukat kevéssé igényli, amit szépen jelez is nekik, kommunikációja rendben van. Cicákkal a viszonya nem ismert.

Nagyon okos, megfelelni vágyó. Gyorsan tanul, jutalomfalattal jól motiválható. Alap vezényszavakat, klikkert ismeri. Boxhoz szoktatása folyamatban van.

Mozgásigénye közepes, nem pörög túl, nem ugrabugrál feleslegesen. Szeretne nagyokat sétálni, időnként kirándulni leendő családjával.

Gyerekek, aktívabb életet élő nyugdíjasok mellé is nyugodt szívvel ajánljuk őt.

Budakalászon lakik ideiglenes befogadónál.

Sziszi iránt a 06-30-444-1682-es számon lehet érdeklődni.

 

Sziszi képekben

Related Projects

Start typing and press Enter to search