Karolina, maga a csoda

Karolina, maga a csoda

Karolinát balesetes, gerincsérült kutyaként mentettük. Olyan alázattal és boldogsággal éli meg a mindennapokat, hogy abból mi is erőt tudunk menteni.

Elképesztően boldog az ideiglenes családjában, akik hihetetlen profin gondozzák.

Jelenleg még tart a rehabilitációja. Nemrég eltávolították a gerincrögzítő implantátumot, fizioterápiás kezeléseket kap, mivel a megrövidült izmokat rendszeresen szükséges nyújtani. Ehhez kapott is a lábára egy speciális segédeszközt. Ezeknek a foglalkozásoknak jól látható az eredménye, mert a kutyakocsi használatán kívül picit tud járkálni 3-4 lábon, de egyelőre szüksége van a kocsira.

Mi nagyon drukkolunk Karolinának, mert egy édes, életvidám kutyus, és ha őt nem zavarja a kutyakocsi használata, akkor minket sem, csak ne legyenek fájdalmai, és élhessen, szaladgálhasson akár két kerék segítségével, boldogan.

Ha szeretne Karolina felépülésének költségeihez hozzájárulni, az

Ebremény Kutyavédő Egyesület

11600006-00000000-35908669  -es számlaszámára tud utalni.

Közlemény: Karolina          

Köszönjük!

Karolina iránt a 06-30-444-1682-es telefonszámon lehet érdeklődni, vagy az ebremeny@ebremeny.hu e-mail címre várjuk bemutatkozó leveleiket.

Nézd meg őket is!

Hogyan támogathatod munkánkat?

Örökbefogadás, ideiglenes befogadás

Védenceink csak arra várnak, hogy az álomgazdi eljöjjön értük! Ha azonban nem is tudod örökbefogadni őket, ideiglenes gazdiként is segíthetsz nekik!

Sétáltató

Ha van időd, gyere el sétáltatni! Védenceink imádják, hogyha kimozdulhatnak!

Adományok

Akár tárgyi, akár pénzbeli adományról legyen szó, szervezetünk minden segítséget örömmel fogad!