#másodikhét

 In Egyéb

Előszó és magyarázkodás

Nos, amivel a múltkori hírlevelünket kezdtük, az kicsit borult már az elején, belső félreértések miatt.. a létszámstop azt jelenti, hogy két kutyánk jött 😀  De idibe mentek és gyakorlatilag kikerülhetetlen volt a fogadásuk. Az egyik például rátapadt egy önkéntesünkre szoros emberkövetést alkalmazva.

Újoncaink

Bővebb leírásért katt a képre.

Támogatás

 Köszönjük a Café Messinger Bistronak és vendégeinek, hogy adományaikkal megtöltötték a perselyünket. Kitartás kívánunk nekik ebben az időszakban!

Licitünk jó ideje lezárult, de azért zajlanak az átadások, utalások. Nagyon köszönjük nektek, hogy ennyien licitáltatok és hogy türelmesek voltatok/vagytok az átadással kapcsolatban 😊

Ez az összeg még változhat picit, de kb. így zártunk tádáááám

Kulturális rovatunk következik film és sorozatajánlóval, védenceinktől

Lüszi egy remek magyar filmet ajánl, nagy kedvencünk Thuróczy Szabolcs főszereplésével. Ezt a fajta vagányságot át tudja érezni… kár hogy kacsás jelenet nincs benne vagy van?

Bár Kalóz már sokszor nem morcifej, de azért valljuk be néha mindenki visszatér a rossz szokásaihoz, így ő is. Matinéra itt egy rajzfilm Mr. Házsártos ajánlásával.

 

Remi szerint jó pár emberre IS ráférne a Terápia, főleg mostanság. Ennek a sorozatnak a magyar változata hátha segít.

 

És a végén Csubi is elhozta kedvenc filmjét. Kitaláljátok mit ajánl ő?

 

Heti megvilágosodás (de most tényleg szó szerint)

Garas egész eddig élte kis világát, aztán jött a DOG3 csapata és megfelelő elővigyázatosság mellett elkészült az új séró. Már látja a kaját, már látja a többieket és már látja Vikit is. Mondjuk nem tudjuk, ő ennek mennyire örül, de mintha…nem kiabáljuk el 😉

Karanténbeszámolók

Amikor két hete ugyanazokat a fejeket kell nézned..

#PösziZorkaBlanka #kutyamacskapárok

Reméljük mindenki csak így szomszédol.

#Bugi

Az uncsi majdnem ötven árnyalata.

 

A képeket az Ebreménytől örökbefogadott kutyák/cicák és gazdáik Facebook csoportjából nyúltuk. Köszönjük a képeiteket, imádjuk nézegetni.

 

A következő részben..

Van egy nagy meglepetésünk, kaptunk egy nagyon kedves, nagyvonalú, szipi-szupi felajánlást, amiről még nem árulhatunk el semmit.

És nee, ne keressétek Vikit privát üzenetben, mert ugyan vérszerződést nem kötöttünk a mostani szituban, de ha elárulja a következő hírlevél megjelenése előtt, higgyétek el én (E/1) kitalálok neki valamit megtorlásul 😛

Recent Posts

Start typing and press Enter to search