Néhány tudnivaló rólunk

 In Egyéb

Az Ebremény Kutyavédő Egyesület nem rendelkezik saját menhellyel. Kutyáink egy része és cicáink ideiglenes befogadóknál vannak elhelyezve. Kutyáink másik része pedig panzióban található.

A népligeti kutyapanzió megszűnése óta még nem sikerült olyan megoldást és helyet találnunk, ami minden paraméternek ideális lett volna, ezt az önkéntes sétáltatók számának jelentős csökkenéséből is látjuk.

Ezek miatt jelenleg a közösségi szolgálat letöltésének lehetősége is szünetel nálunk.

Ennek ellenére van lehetőség a panzióban élő kutyusaink látogatására, akik nagyon hálásak, ha eljöttök hozzájuk 😊

Ha szeretnél velük lenni, adományt hoznál nekik, foglalkoznál velük, természetesen megoldjuk. Kérünk, írj nekünk az ebremeny@ebremeny.hu címre és megbeszéljük a részleteket.

Amennyiben valamelyik gazdit kereső kutyusunk vagy cicusunk érdekel, első lépésként telefonon keress meg minket, a 06-30-444-1682-es számon, illetve bemutatkozó leveledet az e-mail címünkre várjuk. Minden esetben ez a menete.

Szívesen veszünk részt kutyás és egyéb rendezvényeken kis csapatunkkal és kutyusainkkal, amennyiben munkaidőnk engedi. Szívesen megyünk iskolákba és óvodákba előadást tartani. Ilyen megkeresésekkel is gondolhatsz ránk.

Továbbá, ha gyűjtést szerveznél védenceinknek, megadunk hozzá minden szükséges információt és segítséget.

Kérünk, hogy ezekben az esetekben is, az ebremeny@ebremeny.hu e-mail címen érdeklődj.

Köszönjük,

Az Ebremény csapata

 

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search