Kátya mindig nagy „mosollyal” és érdeklődve néz a világra.

4 év körüli, oltott, ivartalanított, egészséges amstaff jellegű szuka kutya.

Aktív életet élő, fajtához értő, kutyás tapasztalattal rendelkező, határozott, erőskezű, következetes gazdit keresünk számára.

Bár eleinte úgy láttuk, hogy nagyon pörgős, rengeteg mozgást igényel, mára lenyugodott. Sokszor pihen, elfekszik, van egy olyan érzésünk, hogy a kedvenc helye egy kanapé lenne.

Nem kell napi többször, több órás séta neki.

Napi 3, egy hosszabb sétával azonban szükséges.

Mindig jókedvű, vigyorgófejű, játékos kutyus, és imádja a vizet.

Az emberekkel nagyon cuki, ragaszkodó, egy simikoldus dömper.

Viszont a kutyákkal szemben akadnak problémák a viselkedésével. Nem támad élből minden kutyára, akit meglát, de nem megbízható velük. Ezen jelenleg is dolgoznak gondozói, járnak vele rehabilitációra, ahol szakemberek felügyeletében tanulja a helyes viselkedést. Karakán gazda mellett nagyon jól irányítható, tiltható kutyus, szájkosárban bárhova el lehet vele menni. Pórázon szépen sétál, autóban nyugodtan utazik. Csendes, kennel tiszta, így valószínűleg lakásban sem lenne ezzel probléma.

Kátya csak egyedüli kutyának fogadható örökbe! Olyan tapasztalt gazdijelölt jelentkezését várjuk, aki tisztában van vele, mivel jár egy bull típusú kutya befogadása, és emellett vállalja, hogy rehabilitációra / kutyaiskolába jár vele a továbbiakban is. Kapcsolattartással, elő- és utókontrollal várja leendő jelöltjeit. Gyermekek és más állatok mellé sem adjuk oda. Csepelen él panzióban, ott lehet vele ismerkedni.

Tudjuk, hogy nem lesz egyszerű, de … ha a bull szerelmesei közé tartozol, és beleszerettél ebbe a bucifejbe, érdeklődj nálunk.

 

Kátya iránt a 06-30-444-1682-es telefonszámon lehet érdeklődni vagy az ebremeny@ebremeny.hu-ra várjuk bemutatkozó leveleiket.

 

Kátya képekben

Related Projects
 • Molly
  Molly
  Gazdikereső Kutya
 • Matyi
  Matyi
  Gazdikereső Kutya
 • Zsebi
  Zsebi
  Gazdikereső Kutya
 • Teo
  Teo
  Gazdikereső Kutya

Start typing and press Enter to search